The North American Indians; a sourcebook,

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Owen, Roger C., comp.
Imprint:New York, Macmillan [1967]
Description:xv, 752 p. illus. 24 cm.
Language:English
Subject:
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1748276
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Deetz, James joint comp.
Fisher, Anthony D., joint comp.
Notes:Bibliography: p. 693-714.

MARC

LEADER 00000nam a2200000 4500
001 1748276
003 ICU
005 20120510122600.0
008 950521s1967 nyua b 000 0 eng u
010 |a  67016712 
015 |a GB67-21781 
035 |a (ICU)BID20133684 
035 |a (OCoLC)419874 
040 |a DLC  |c WSU  |d OCL  |d MCL  |d OCL  |d SER  |d UKM  |d ICU 
041 0 |a eng 
050 0 |a E77.2  |b .O93 
082 |a 970.1/08 
100 1 |a Owen, Roger C.,  |e comp. 
245 1 4 |a The North American Indians;  |b a sourcebook,  |c edited, and with introd., by Roger C. Owen, James J.F. Deetz [and] Anthony D. Fisher. 
260 |a New York,  |b Macmillan  |c [1967] 
300 |a xv, 752 p.  |b illus.  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Bibliography: p. 693-714. 
650 0 |a Indians of North America  |x Collections. 
650 0 |a Indians of North America 
650 7 |a Indians of North America.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00969633 
700 1 |a Deetz, James  |e joint comp. 
700 1 |a Fisher, Anthony D.,  |e joint comp. 
903 |a Hathi 
929 |a retrocon 
999 f f |i 6705f2bb-510f-5f2b-b2ce-2603fe703a55  |s 63d1c0ab-dd54-56aa-ab48-d9d12c64e589 
928 |t Library of Congress classification  |a E77.2.O9  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2598620 
927 |t Library of Congress classification  |a E77.2.O9  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 13294167  |i 3271543