La Universidad Nacional de San Juan, su historia y proyección regional /

Saved in:
Bibliographic Details
Imprint:[Argentina] : Editorial Fundación Universidad Nacional de San Juan, 1993-
Description:v. ; 24 cm.
Language:Spanish
Subject:
Format: Print Book
Local Note:Library has: v.1.
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1691632
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Instituto de Historia Regional y Argentina "Héctor Domingo Arias"
ISBN:9506050783 (v. 1)
Notes:Includes bibliographical references.

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 1691632
003 ICU
005 19971007002100.0
008 941208m19939999ag b 000 0 spa u
010 |a  94183206 
020 |a 9506050783 (v. 1) 
035 |a (ICU)BID19433762 
035 |a (OCoLC)31079352 
040 |a DLC  |c DLC  |d ICU 
041 0 |a spa 
043 |a s-ag--- 
050 0 0 |a LE21.S35  |b U55 1993 
245 0 3 |a La Universidad Nacional de San Juan, su historia y proyección regional /  |c Instituto de Historia Regional y Argentina "Héctor Domingo Arias". 
260 |a [Argentina] :  |b Editorial Fundación Universidad Nacional de San Juan,  |c 1993- 
300 |a v. ;  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
504 |a Includes bibliographical references. 
590 |a Library has: v.1. 
610 2 0 |a Universidad Nacional de San Juan (Argentina)  |x History. 
610 2 7 |a Universidad Nacional de San Juan (Argentina)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00578849  |0 http://id.worldcat.org/fast/578849 
655 7 |a History.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411628 
710 2 0 |a Instituto de Historia Regional y Argentina "Héctor Domingo Arias"  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n90690619 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i 386052ef-cbcd-592b-b72f-b3c7b41decb1  |s cb8a71ff-509e-5e50-af9b-203fd04c7c1f 
928 |t Library of Congress classification  |a LE21.S35U550 1993  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 260012 
927 |t Library of Congress classification  |a LE21.S35U550 1993  |v v.1  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 41109535  |i 3185678