Diccionario etimológico general de la lengua castellana.

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Corripio, Fernando
Edition:[1. ed.]
Imprint:Barcelona, Editorial Bruguera [1973]
Description:511 p. 22 cm.
Language:Spanish
Series:Bruguera libros de consulta
Subject:Spanish language -- Etymology -- Dictionaries.
Spanish language -- Etymology.
Dictionaries.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/16638
Hidden Bibliographic Details
ISBN:840203344X
LEADER 01564nam a2200385 4500
001 16638
003 ICU
005 20061206124600.0
008 741204s1973 sp d 00000 spa u
010 |a  74311480 
015 |a Sp*** 
020 |a 840203344X 
035 |a (ICU)BID208299 
035 |a (OCoLC)1223930 
040 |a DLC  |c ICU 
041 0 |a spa 
050 0 |a PC4580  |b .C63 
100 1 |a Corripio, Fernando  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n82004858  |1 http://viaf.org/viaf/7413359 
245 1 0 |a Diccionario etimológico general de la lengua castellana. 
250 |a [1. ed.] 
260 0 |a Barcelona,  |b Editorial Bruguera  |c [1973] 
300 |a 511 p.  |c 22 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
350 |a 450ptas. 
490 0 |a Bruguera libros de consulta 
650 0 |a Spanish language  |x Etymology  |v Dictionaries.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2008112153 
650 7 |a Spanish language  |x Etymology.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01128355 
655 7 |a Dictionaries.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423826 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i 4ac6339d-b95f-5f91-9ccf-34583eaa5f42  |s b2d826e4-196e-50f1-968a-27039ea0c921 
928 |t Library of Congress classification  |a PC4580.C82  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 1922687 
927 |t Library of Congress classification  |a PC4580.C82  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 16051673  |i 16156