Damenkalender für das Jahr ...

Saved in:
Bibliographic Details
Imprint:Wien [1867?]
Description:v.
Language:German
Subject:Almanacs, German
Almanacs, German.
Format: Print Journal
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1641134
Hidden Bibliographic Details
Date / volume:1866.
LEADER 00926nas a22002891 4500
001 1641134
003 ICU
005 19950915000000.0
008 940714d18661866au uu 0 0ger d
035 |a (ICU)BID18908624 
035 |a (OCoLC)191706972 
040 |a ICU  |c ICU 
041 0 |a ger 
245 0 0 |a Damenkalender für das Jahr ... 
260 |a Wien  |c [1867?] 
300 |a v. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1866. 
650 0 |a Almanacs, German 
650 7 |a Almanacs, German.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00805806 
901 |a ISER 
929 |a retrocon 
999 f f |i 1f9a7811-d1c5-5271-8623-fa3d57fe648f  |s 6f477bcd-83ec-52ce-9ef2-f79a752e2492 
928 |t Library of Congress classification  |a PT19.D24  |l SPCL  |c SPCL-Rare  |i 252397 
927 |t Library of Congress classification  |a PT19.D24  |l SPCL  |c SPCL-Rare  |b C1017866  |i 3099913