Diccionario crítico-burlesco; del que se titula "Diccionario razanado manual para inteligencia de ciertos escritores que por equivocación han nacido en España /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Gallardo, Bartolomé José, 1776-1852
Edition:1. ed.
Imprint:Barcelona : Alta Fulla, 1993.
Description:8, xxv, 146 p. ; 20 cm.
Language:Spanish
Subject:Satire, Spanish
Spanish wit and humor -- Dictionaries.
Satire, Spanish.
Spanish wit and humor.
Dictionaries.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1623066
Hidden Bibliographic Details
ISBN:8479000503
Notes:Previously published: Madrid : Imprenta de Sacha, 1838. With a new introd.
Includes bibliographical references.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 02046nam a2200421 a 4500
001 1623066
003 ICU
005 19941125000000.0
008 940531r19931838sp b 000 0 spa d
020 |a 8479000503 
035 |a (ICU)BID18726020 
035 |a (OCoLC)31477864 
040 |a CGU  |c CGU 
041 0 |a spa 
043 |a e-sp--- 
050 1 4 |a PQ6523.G22  |b D533 1993 
100 1 |a Gallardo, Bartolomé José,  |d 1776-1852  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n85256602  |1 http://viaf.org/viaf/32088427 
245 1 0 |a Diccionario crítico-burlesco;  |b del que se titula "Diccionario razanado manual para inteligencia de ciertos escritores que por equivocación han nacido en España /  |c Bartolomé José Gallardo ; con una nota preliminar de Josep Fontana. 
250 |a 1. ed. 
260 |a Barcelona :  |b Alta Fulla,  |c 1993. 
300 |a 8, xxv, 146 p. ;  |c 20 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
500 |a Previously published: Madrid : Imprenta de Sacha, 1838. With a new introd. 
504 |a Includes bibliographical references. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Satire, Spanish  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85117672 
650 0 |a Spanish wit and humor  |x Dictionaries. 
650 7 |a Satire, Spanish.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01105783 
650 7 |a Spanish wit and humor.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01128678 
655 7 |a Dictionaries.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423826 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 81b9de01-1a0e-5c7e-8bcb-7bd4e86b5161  |s 3e9e787b-c5e9-514f-a8b0-9428caba7cf0 
928 |t Library of Congress classification  |a PQ6523.G22D533 1993  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 5908599 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ6523.G22D533 1993  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 40850515  |i 3071185