Jānis Misin̦š un vin̦a bibliotēka.

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Rancāns, Francis.
Imprint:Rigā, Latvijas valsts izdevniecība, 1963.
Description:328, [3] p. illus., facsims., ports. 18 cm.
Language:Latvian
Subject:Misin̦š, Jānis, -- 1862-1944
Misin̦š, Jānis, -- 1862-1944
Misin̦a bibliotēka (Rīga, Latvia)
Misin̦a bibliotēka (Rīga, Latvia)
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/161493
Hidden Bibliographic Details
Notes:At head of title: F. Rancāns.
Bibliography: p. [305]-[329]
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01792nam a2200385 4500
001 161493
003 ICU
005 19950828000000.0
008 770830s1963 lvrach b 00010blav u
010 |a  65033525 
035 |a (ICU)BID2501545 
035 |a (OCoLC)8991823 
040 |a DLC  |c ICU  |d ICU 
041 0 |a lav 
050 0 |a Z821.5  |b .R3 
100 1 |a Rancāns, Francis.  |1 http://viaf.org/viaf/56170644 
245 0 0 |a Jānis Misin̦š un vin̦a bibliotēka.  |c [Autors] F. Rancāns. 
260 0 |a Rigā,  |b Latvijas valsts izdevniecība,  |c 1963. 
300 |a 328, [3] p.  |b illus., facsims., ports.  |c 18 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
500 |a At head of title: F. Rancāns. 
504 |a Bibliography: p. [305]-[329] 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
600 1 0 |a Misin̦š, Jānis,  |d 1862-1944  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n86083400  |1 http://viaf.org/viaf/79213277 
600 1 7 |a Misin̦š, Jānis,  |d 1862-1944  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00175873  |1 http://viaf.org/viaf/79213277 
610 2 0 |a Misin̦a bibliotēka (Rīga, Latvia)  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n86083396 
610 2 7 |a Misin̦a bibliotēka (Rīga, Latvia)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00611630 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 91d5ecc2-874b-53f7-92cd-d00ad87f5518  |s 071f6949-af2b-5f9e-976c-3abba627b735 
928 |t Library of Congress classification  |a Z821.5.R2  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 1413099 
927 |t Library of Congress classification  |a Z821.5.R2  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 14456378  |i 483065