Juan Rulfo : autobiografía armada /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Roffé, Reina, 1951-
Edition:1a ed.
Imprint:Barcelona : Montesinos, 1992.
Description:65 p. ; 20 cm.
Language:Spanish
Series:El sur ; 1
Sur (Barcelona, Spain) 1.
Subject:Rulfo, Juan
Rulfo, Juan.
Authors, Mexican.
Biography.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1603641
Hidden Bibliographic Details
ISBN:8476391412 (pbk.)
Notes:Includes bibliographical references (p. 45-65).
LEADER 01803nam a2200397 a 4500
001 1603641
003 ICU
005 19970802162400.0
008 940419s1992 sp b 000 0bspa d
020 |a 8476391412 (pbk.) 
035 |a (ICU)BID18529012 
035 |a (OCoLC)26911451 
040 |a YSM  |c YSM  |d ICU 
041 0 |a spa 
100 1 |a Roffé, Reina,  |d 1951-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n85813630  |1 http://viaf.org/viaf/37070562 
245 1 0 |a Juan Rulfo :  |b autobiografía armada /  |c Reina Roffé. 
250 |a 1a ed. 
260 |a Barcelona :  |b Montesinos,  |c 1992. 
300 |a 65 p. ;  |c 20 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
490 1 |a El sur ;  |v 1 
504 |a Includes bibliographical references (p. 45-65). 
600 1 0 |a Rulfo, Juan  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n50022117  |1 http://viaf.org/viaf/9853151 
600 1 7 |a Rulfo, Juan.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00007226  |0 http://id.worldcat.org/fast/7226  |1 http://viaf.org/viaf/9853151 
650 7 |a Authors, Mexican.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00822228 
648 7 |a 1900-1999  |2 fast 
655 7 |a Biography.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423686 
830 0 |a Sur (Barcelona, Spain)  |v 1.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n93044717 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i f095fa7a-1940-5d89-81bb-4b082379bc2d  |s eeb1bcb8-de13-5881-9665-af86e8781e0b 
928 |t Library of Congress classification  |a PQ7299.R93Z8R72 1994  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2395814 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ7299.R93Z8R72 1994  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 40883283  |i 3043816