Le dernier des Médicis : roman /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Fernandez, Dominique
Imprint:Paris : B. Grasset, c1994.
Description:309 p. ; 23 cm.
Language:French
Subject:Gian Gastone, -- Grand Duke of Tuscany, -- 1671-1737 -- Fiction.
Gian Gastone, -- Grand Duke of Tuscany, -- 1671-1737.
Fiction.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1579310
Hidden Bibliographic Details
ISBN:2246487013 (pbk.) : 120.00F
LEADER 01460nam a2200325 a 4500
001 1579310
003 ICU
005 19940510000000.0
008 940225s1994 fr 000 1 fre d
020 |a 2246487013 (pbk.) :  |c 120.00F 
035 |a (ICU)BID18282543 
035 |a (OCoLC)30093214 
035 |a BBK1899 
040 |a YSM  |c YSM 
041 0 |a fre 
100 1 |a Fernandez, Dominique  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n50002712  |1 http://viaf.org/viaf/61545621 
245 1 3 |a Le dernier des Médicis :  |b roman /  |c Dominique Fernandez. 
260 |a Paris :  |b B. Grasset,  |c c1994. 
300 |a 309 p. ;  |c 23 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
600 0 0 |a Gian Gastone,  |c Grand Duke of Tuscany,  |d 1671-1737  |x Fiction. 
600 0 7 |a Gian Gastone,  |c Grand Duke of Tuscany,  |d 1671-1737.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00073123  |1 http://viaf.org/viaf/15578962 
655 7 |a Fiction.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423787 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i c9bb1d7f-23ec-556d-abfc-1f7a562adfe9  |s f42ee57f-f461-51e1-9f6a-13255fde883c 
928 |t Library of Congress classification  |a PQ2666.E57D43 1994  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2746563 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ2666.E57D43 1994  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 40382101  |i 3006085