Zhongguo ban ke zong lu /

中国版刻综录 /
Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Yang, Shengxin.
杨绳信.
Edition:Di 1 ban.
第1版.
Imprint:[Sian] : Shanxi ren min chu ban she : Fa xing zhe Shanxi sheng xin hua shu dian, 1987.
[Sian] : 陕西人民出版社 : 发行者陕西省新华书店, 1987.
Description:2, 8, 4, 568 p. ; 27 cm.
Language:Chinese
Subject:Block books, Chinese -- Bibliography.
Block books, Chinese.
Bibliography.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1539601
Hidden Bibliographic Details
ISBN:RMBY12.30
Notes:Bibliography: p. 5.
LEADER 01574cam a2200397 a 4500
001 1539601
003 ICU
005 20071006181400.0
008 910815s1987 cc b 000 0 chi
035 |a (OCoLC)20566498  |z (OCoLC)148037859 
035 |a (CStRLIN)ILCO91-B3420 
010 |a  88199313 /ACN 
020 |c RMBY12.30 
040 |d CStRLIN 
043 |a a-cc--- 
050 0 |a Z240.A1  |b Y35 1987 <Orien China> 
066 |c $1 
082 0 |a 092  |2 20 
090 |a Z240.A1  |b Y350 1987 
100 1 |6 880-01  |a Yang, Shengxin. 
245 1 0 |6 880-02  |a Zhongguo ban ke zong lu /  |c Yang Shengxin bian zhu. 
250 |6 880-03  |a Di 1 ban. 
260 |6 880-04  |a [Sian] :  |b Shanxi ren min chu ban she :  |b Fa xing zhe Shanxi sheng xin hua shu dian,  |c 1987. 
300 |a 2, 8, 4, 568 p. ;  |c 27 cm. 
504 |a Bibliography: p. 5. 
650 0 |a Block books, Chinese  |x Bibliography. 
650 7 |a Block books, Chinese.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00834485 
655 7 |a Bibliography.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423717 
903 |a Hathi 
880 1 |6 100-01/$1  |a 杨绳信. 
880 1 0 |6 245-02/$1  |a 中国版刻综录 /  |c 杨绳信编著. 
880 |6 250-03/$1  |a 第1版. 
880 |6 260-04/$1  |a [Sian] :  |b 陕西人民出版社 :  |b 发行者陕西省新华书店,  |c 1987. 
999 f f |i a40d9458-30f9-5eb4-9a31-d6e2ca7fbdb1  |s dc8a689d-287d-5c0c-a25f-3834967ecc80 
928 |t Library of Congress classification  |a Z240.A1Y350 1987  |l JRL  |c JRL-CJKRef  |i 2562447 
927 |t Library of Congress classification  |a Z240.A1Y350 1987  |l JRL  |c JRL-CJKRef  |b 35255028  |i 2942830