Tan tao ji /

探讨集 /
Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Cai, Yi, 1906-
蔡仪, 1906-
Edition:Di 1 ban.
第1版.
Imprint:Beijing : Ren min wen xue chu ban she : Xin hua shu dian Beijing fa xing suo fa xing, 1981.
北京 : 人民文学出版社 : 新华书店北京发行所发行, 1981.
Description:3, 317 p. ; 21 cm.
Language:Chinese
Subject:Aesthetics, Chinese -- Addresses, essays, lectures.
Arts -- China -- Addrsses, essays, lectures.
Aesthetics, Chinese.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1519093
Hidden Bibliographic Details
Notes:Includes bibliographical references.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01874cam a2200469 a 4500
001 1519093
003 ICU
005 20100729162500.0
008 851025s1981 cc b 000 0 chi d
010 |a  82156308  
035 |a (OCoLC)17053160  |z (OCoLC)147758786 
035 |a (CStRLIN)ILCO85-B1861 
040 |a CGU  |c CGU  |d CGU 
043 |a a-cc--- 
049 |a CGUA 
050 0 |a BH221.C63  |b T75 1981 
066 |c $1 
082 |a 111/.85/0951 
090 |a 6029/  |b 4925.1 
100 1 |6 880-01  |a Cai, Yi,  |d 1906-  |1 http://viaf.org/viaf/90790747 
245 1 0 |6 880-02  |a Tan tao ji /  |c Cai Yi zhu. 
250 |6 880-03  |a Di 1 ban. 
260 |6 880-04  |a Beijing :  |b Ren min wen xue chu ban she :  |b Xin hua shu dian Beijing fa xing suo fa xing,  |c 1981. 
300 |a 3, 317 p. ;  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
504 |a Includes bibliographical references. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Aesthetics, Chinese  |x Addresses, essays, lectures. 
650 0 |a Arts  |z China  |x Addrsses, essays, lectures. 
650 7 |a Aesthetics, Chinese.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00798761 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
880 1 |6 100-01/$1  |a 蔡仪,  |d 1906- 
880 1 0 |6 245-02/$1  |a 探讨集 /  |c 蔡仪著. 
880 |6 250-03/$1  |a 第1版. 
880 |6 260-04/$1  |a 北京 :  |b 人民文学出版社 :  |b 新华书店北京发行所发行,  |c 1981. 
929 |a cat 
999 f f |i f964c1ba-0c43-5002-a33c-99702158da31  |s 58266d16-ebdd-507d-88c7-02d24bf7992d 
928 |t Other scheme  |a 6029 4925.1  |l JRL  |c JRL-GenHY  |i 2818804 
927 |t Other scheme  |a 6029 4925.1  |l JRL  |c JRL-GenHY  |b 102119848  |i 2919663