Arquitectura y urbanismo de la revolución cubana /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Segre, Roberto, 1934-2013
Edition:2. ed.
Imprint:Ciudad de La Habana : Editorial Pueblo y Educación, 1990.
Description:xxix, 254 p. : ill. ; 24 cm.
Language:Spanish
Subject:Revolution (Cuba : 1959)
Architecture -- Cuba.
Architecture, Modern -- 20th century -- Cuba.
Architecture.
Architecture, Modern.
Cuba -- History -- Revolution, 1959 -- Art and the revolution.
Cuba.
Art.
History.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1464121
Hidden Bibliographic Details
Notes:Includes bibliographical references (p. [245]-252).
LEADER 01963nam a2200421 a 4500
001 1464121
003 ICU
005 19930630000000.0
008 930517s1990 cu a b 000 0 spa d
035 |a (ICU)BID17101661 
035 |a (OCoLC)31994398 
040 |a ICU  |c ICU 
041 0 |a spa 
043 |a nwcu--- 
100 1 |a Segre, Roberto,  |d 1934-2013  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n80001174  |1 http://viaf.org/viaf/2518608 
245 1 0 |a Arquitectura y urbanismo de la revolución cubana /  |c Roberto Segre ; ilustraciones, Rafael Fornés. 
250 |a 2. ed. 
260 |a Ciudad de La Habana :  |b Editorial Pueblo y Educación,  |c 1990. 
300 |a xxix, 254 p. :  |b ill. ;  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
504 |a Includes bibliographical references (p. [245]-252). 
650 0 |a Architecture  |z Cuba. 
650 0 |a Architecture, Modern  |y 20th century  |z Cuba. 
650 7 |a Architecture.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00813346 
650 7 |a Architecture, Modern.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00813842 
651 0 |a Cuba  |x History  |y Revolution, 1959  |x Art and the revolution. 
651 7 |a Cuba.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01205805 
611 2 7 |a Revolution (Cuba : 1959)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01354503 
648 7 |a 1900-1999  |2 fast 
655 7 |a Art.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423702 
655 7 |a History.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411628 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i 10a16cba-ba6d-5101-b4d6-2299149792fe  |s 154c123b-ee2b-5a34-bb25-ae644eb26955 
928 |t Library of Congress classification  |a NA803.S437 1990  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2550566 
927 |t Library of Congress classification  |a NA803.S437 1990  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 38911738  |i 2844240