Hazlitt,

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Wardle, Ralph Martin, 1909-
Imprint:Lincoln, University of Nebraska Press [1971]
Description:xiii, 530 p. illus., ports. 24 cm.
Language:English
Subject:Hazlitt, William, -- 1778-1830
Hazlitt, William, -- 1778-1830.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/142292
Hidden Bibliographic Details
ISBN:0803207905
Notes:Includes bibliographical references.
LEADER 01507nam a2200373 4500
001 142292
003 ICU
005 19971202201600.0
008 770420s1971 nbuac b 00010 eng u
010 |a  75130870 
020 |a 0803207905 
035 |a (ICU)BID2260604 
035 |a (OCoLC)225333 
040 |a DLC  |c ICU 
041 0 |a eng 
050 0 |a PR4773  |b .W3 
082 |a 824/.7  |b [B] 
100 1 |a Wardle, Ralph Martin,  |d 1909-  |1 http://viaf.org/viaf/113689045 
245 1 0 |a Hazlitt,  |c by Ralph M. Wardle. 
260 0 |a Lincoln,  |b University of Nebraska Press  |c [1971] 
300 |a xiii, 530 p.  |b illus., ports.  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
350 |a $15.00 
504 |a Includes bibliographical references. 
600 1 0 |a Hazlitt, William,  |d 1778-1830  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n79125826  |1 http://viaf.org/viaf/87145187 
600 1 7 |a Hazlitt, William,  |d 1778-1830.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00044994  |1 http://viaf.org/viaf/87145187 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 93082442-d854-5153-9033-eb90e51c6a95  |s 85065bb3-5499-593c-94e2-a75134bb6886 
928 |t Library of Congress classification  |a PR4773.W27  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 1408602 
927 |t Library of Congress classification  |a PR4773.W27  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 15672172  |i 440631