I Curso sobre lengua y literatura en Aragón : (Edad Media) /

Saved in:
Bibliographic Details
Imprint:Zaragoza : Institución Fernando el Católico, 1991.
Description:255 p. : ill. ; 24 cm.
Language:Spanish
Series:Publicación num. 1274 de la Institución Fernando el Católico
Publicación ... de la Institución "Fernando el Católico" no. 1274.
Subject:Spanish language -- Dialects -- Spain -- Aragon.
Spanish literature -- Spain -- Aragon -- History and criticism.
Spanish literature -- To 1500 -- History and criticism.
Spanish language.
Spanish language -- Dialects.
Spanish literature.
Spain -- Aragon.
Conference papers and proceedings.
Criticism, interpretation, etc.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1421962
Hidden Bibliographic Details
Other title:Primer curso sobre lengua y literatura en Aragón.
Other authors / contributors:Enguita Utrilla, José Ma. (José María)
Buesa Oliver, Tomás
Egido, Aurora
ISBN:8478200916 (pbk.)
Notes:Includes index to first article.
Includes bibliographical references.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 02790cam a2200517 a 4500
001 1421962
003 ICU
005 19990309113200.0
008 930201s1991 sp a b 001 0 spa d
020 |a 8478200916 (pbk.) 
035 |a (ICU)BID16665442 
035 |a (OCoLC)27230232 
040 |a YSM  |c YSM 
041 0 |a spa 
043 |a e-sp--- 
245 0 0 |a I Curso sobre lengua y literatura en Aragón :  |b (Edad Media) /  |c coordinación del curso Tomás Buesa, Aurora Egido ; edición de las actas José Ma. Enguita. 
260 |a Zaragoza :  |b Institución Fernando el Católico,  |c 1991. 
300 |a 255 p. :  |b ill. ;  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
490 1 |a Publicación num. 1274 de la Institución Fernando el Católico 
500 |a Includes index to first article. 
504 |a Includes bibliographical references. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Spanish language  |x Dialects  |z Spain  |z Aragon. 
650 0 |a Spanish literature  |z Spain  |z Aragon  |x History and criticism. 
650 0 |a Spanish literature  |y To 1500  |x History and criticism.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2008112125 
650 7 |a Spanish language.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01128292 
650 7 |a Spanish language  |x Dialects.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01128340 
650 7 |a Spanish literature.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01128568 
651 7 |a Spain  |z Aragon.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01227604 
648 7 |a To 1500  |2 fast 
655 7 |a Conference papers and proceedings.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423772 
655 7 |a Criticism, interpretation, etc.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411635 
700 2 0 |a Enguita Utrilla, José Ma.  |q (José María)  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n90649963  |1 http://viaf.org/viaf/115097309 
700 2 0 |a Buesa Oliver, Tomás  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n85055807  |1 http://viaf.org/viaf/100251064 
700 1 0 |a Egido, Aurora  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n85191834  |1 http://viaf.org/viaf/80733593 
740 0 1 |a Primer curso sobre lengua y literatura en Aragón. 
830 0 |a Publicación ... de la Institución "Fernando el Católico"  |v no. 1274. 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i a636f45f-ece5-56dd-8880-ee13237eb763  |s 87d0a611-1001-56c9-88c0-b0596335b94e 
928 |t Library of Congress classification  |a PC4781.P7 1991  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2211308 
927 |t Library of Congress classification  |a PC4781.P7 1991  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 45949800  |i 2789436