Oswald Spengler als philosoph,

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Messer, August, 1867-1937
Imprint:Stuttgart, Strecker und Schröder, 1924.
Description:vii, 209 p. 19 cm.
Language:German
Subject:Spengler, Oswald, -- 1880-1936
Spengler, Oswald, -- 1880-1936
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1415242
Hidden Bibliographic Details
Notes:"Literatur": p. 208-209.
LEADER 01091nam a22002892 4500
001 1415242
003 ICU
005 19970802153000.0
008 930120s1924 gw b 000 0 ger d
035 |a (ICU)BID16597434 
035 |a (OCoLC)27207420 
040 |a CGU  |c CGU  |d ICU 
041 0 |a ger 
100 1 |a Messer, August,  |d 1867-1937 
245 0 0 |a Oswald Spengler als philosoph,  |c dargestellt und beurteilt von August Messer ... 
260 |a Stuttgart,  |b Strecker und Schröder,  |c 1924. 
300 |a vii, 209 p.  |c 19 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a "Literatur": p. 208-209. 
600 1 0 |a Spengler, Oswald,  |d 1880-1936 
600 1 7 |a Spengler, Oswald,  |d 1880-1936  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00006898 
929 |a retrocon 
999 f f |i c53fc6d4-886d-5e8a-a14d-4afcd7d839bb  |s ac469305-ad1c-5e69-8874-c9be5410e31c 
928 |t Library of Congress classification  |a B3328.S6Z7M5  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2650742 
927 |t Library of Congress classification  |a B3328.S6Z7M5  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 41961691  |i 2781147