Edgar Quinet dupuis l'exil,

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Quinet, Hermione Asachi, 1821-1900.
Imprint:Paris, C. Lévy, 1889.
Description:2 p. l., xxii, 463 p. front. (port.) 19 cm.
Language:French
Series:Bibliothèque contemporaine
Subject:Quinet, Edgar, -- 1803-1875
Quinet, Edgar, -- 1803-1875.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1406905
Hidden Bibliographic Details
Notes:committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01550nam a2200337 4500
001 1406905
003 ICU
005 19971227070400.0
008 921230s1889 fr c 000 0bfre u
010 |a  20014030 
035 |a (ICU)BID16512413 
035 |a (OCoLC)5930999 
040 |a DLC  |c YSM  |d m/c  |d ICU 
041 0 |a fre 
050 0 |a PQ2384.Q6  |b Z8 
100 1 |a Quinet, Hermione Asachi,  |d 1821-1900.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n2001091958  |1 http://viaf.org/viaf/7401016 
245 1 0 |a Edgar Quinet dupuis l'exil,  |c par Mme Edgar Quinet. 
260 |a Paris,  |b C. Lévy,  |c 1889. 
300 |a 2 p. l., xxii, 463 p.  |b front. (port.)  |c 19 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
440 0 |a Bibliothèque contemporaine 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
600 1 0 |a Quinet, Edgar,  |d 1803-1875  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n83025490  |1 http://viaf.org/viaf/41845467 
600 1 7 |a Quinet, Edgar,  |d 1803-1875.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00109274  |1 http://viaf.org/viaf/41845467 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i b9cf1c6c-ff55-5e0a-a51f-8488304b1a67  |s 2abfc630-0c42-550e-bf48-2521f51afc96 
928 |t Library of Congress classification  |a PQ2384.Q48Q7  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2206877 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ2384.Q48Q7  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 36746355  |i 2770449