Derechos humanos : textos internacionales /

Saved in:
Bibliographic Details
Edition:2. ed.
Imprint:Madrid : Tecnos, 1991.
Description:751 p. ; 17 cm.
Language:Spanish
Series:Biblioteca de textos legales ; 78
Biblioteca de textos legales (Tecnos (Firm)) 78.
Subject:Human rights
Human rights.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1399944
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Sánchez Rodríguez, Luis Ignacio
Gónzalez Vega, Javier
ISBN:843091966X
Notes:Includes index.
LEADER 01772nam a2200385 a 4500
001 1399944
003 ICU
005 19930521000000.0
008 921211s1991 sp 001 0 spa u
010 |a  92188831 
020 |a 843091966X 
035 |a (ICU)BID16441866 
035 |a (OCoLC)27036552 
040 |a DLC  |c DLC 
041 0 |a spa 
050 0 0 |a K3238  |b .D47 1991 
082 0 0 |a 341.4/81  |2 20 
245 0 0 |a Derechos humanos :  |b textos internacionales /  |c edición preparada por Luis Ignacio Sánchez Rodríguez y Javier González Vega. 
250 |a 2. ed. 
260 |a Madrid :  |b Tecnos,  |c 1991. 
300 |a 751 p. ;  |c 17 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
490 1 |a Biblioteca de textos legales ;  |v 78 
500 |a Includes index. 
650 0 |a Human rights  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85026379 
650 7 |a Human rights.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00963285 
700 2 0 |a Sánchez Rodríguez, Luis Ignacio  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n78060197  |1 http://viaf.org/viaf/51772708 
700 2 0 |a Gónzalez Vega, Javier  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n92088353  |1 http://viaf.org/viaf/4130648 
830 0 |a Biblioteca de textos legales (Tecnos (Firm))  |v 78.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n42004675 
903 |a HeVa 
999 f f |i 118b1d57-64c6-5670-84c2-85c06864d4ab  |s 8d6cc767-6995-5b55-ac6d-0817672ee198 
928 |t Library of Congress classification  |a XXK3238.D470 1991  |l DLL  |c DLL-Law  |i 5865968 
927 |t Library of Congress classification  |a XXK3238.D470 1991  |l DLL  |c DLL-Law  |b 38625997  |i 2760853