Dissertatio ... exhibens Parmenidis, Anaxagorae, Protagorae principia et Platonis de iis judicium.

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Reesema, Willem Seiwertsz van.
Imprint:1840.
Description:122 p.
Language:Latin
Subject:Philosophy, Ancient
Philosophy, Ancient.
Format: Dissertations Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1368318
Hidden Bibliographic Details
Notes:Inaug.-Diss.--Leyden.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01079nam a22002892 4500
001 1368318
003 ICU
005 19920901000000.0
008 920911s1840 xx 000 0 lat d
035 |a (ICU)BID16119029 
035 |a (OCoLC)26514052 
040 |a CGU  |c CGU 
041 0 |a lat 
100 1 |a Reesema, Willem Seiwertsz van. 
245 0 0 |a Dissertatio ...  |b exhibens Parmenidis, Anaxagorae, Protagorae principia et Platonis de iis judicium. 
260 |c 1840. 
300 |a 122 p. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Inaug.-Diss.--Leyden. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Philosophy, Ancient 
650 7 |a Philosophy, Ancient.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01060860 
999 f f |i 7272394d-5f2c-5acc-a134-1f613805026e  |s db9659d2-3824-5d1b-818c-5508d117e7bd 
928 |t Library of Congress classification  |a B173.R33  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2196324 
927 |t Library of Congress classification  |a B173.R33  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 42401865  |i 2717924