Tsnndavayrs Vayotsʻ Dzor /

Ծննդավայրս Վայոց Ձոր /
Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Gasparyan, Seryozha, author.
Գասպարյան՝ Սերյոժա, author.
Imprint:Erevan : Heghinakayin hratarakutʻyun, 2022.
©2022
Երևան : Հեղինակային հրատարակություն, 2022.
Description:79 pages : illustrations, color portrait ; 21 cm
Language:Armenian
Subject:Vayotsʻ Dzori Marz (Armenia) -- Description and travel.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/13144243
Hidden Bibliographic Details
ISBN:9789939042046
9939042043
LEADER 01441nam a2200349 i 4500
001 13144243
008 230615t20222022ai ac 000 0 arm d
005 20230721153230.1
035 9 |a (EVIEW)EAS2502438B 
035 |a (OCoLC)1382496373 
040 |a CGU  |b eng  |e rda  |c CGU  |d CGU 
020 |a 9789939042046 
020 |a 9939042043 
043 |a a-ai--- 
050 4 |a DK689.V39  |b G37 2022 
049 |a CGUA 
100 1 |6 880-01  |a Gasparyan, Seryozha,  |e author. 
245 1 0 |6 880-02  |a Tsnndavayrs Vayotsʻ Dzor /  |c Seryozha Gasparyan. 
264 1 |6 880-03  |a Erevan :  |b Heghinakayin hratarakutʻyun,  |c 2022. 
264 4 |c ©2022 
300 |a 79 pages :  |b illustrations, color portrait ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
651 0 |a Vayotsʻ Dzori Marz (Armenia)  |x Description and travel. 
880 1 |6 100-01  |a Գասպարյան՝ Սերյոժա,  |e author. 
880 1 0 |6 245-02  |a Ծննդավայրս Վայոց Ձոր /  |c Սերյոժա Գասպարյան. 
880 1 |6 264-03  |a Երևան :  |b Հեղինակային հրատարակություն,  |c 2022. 
929 |a cat 
999 f f |s 59fe3e5b-12fc-43c9-afc9-2cd1fd73d75b  |i 134228dc-ea3a-49ce-bf86-00177ba6e7e0 
928 |t Library of Congress classification  |a DK689.V39G37 2022  |l UCX  |c UC-Order  |i 13284142 
927 |t Library of Congress classification  |a DK689.V39G37 2022  |l UCX  |c UC-Order  |e KOOY  |b 116759155  |i 10500188