Nepāla Adhirājyako Saṃvidhāna, 2047.

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate author / creator:Nepal.
Uniform title:Saṃvidhāna. 1990
Imprint:[Kathmandu] : Śrī 4 ko Sarakāra, Kānūna tathā Nyāya Mantrālaya, Kānūna Kitāba Vyavasthā Samiti, 2047 [1990]
Description:82 p. ; 23 cm.
Language:Nepali
Subject:
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1313346
Hidden Bibliographic Details
ISBN:Rs20.00
Notes:In Nepali.
Constitution of Nepal, 1990.

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 1313346
005 20020104181100.0
008 920312s1990 np f000 0 nepou
003 ICU
010 |a  91903313 
020 |c Rs20.00 
025 |a N-N-5536 
035 |a (ICU)BID15554082 
035 |a (OCoLC)25283579 
040 |a DLC  |c DLC  |d DLC 
041 0 |a nep 
043 |a a-np--- 
050 0 0 |a KPK171.A31990  |b H6 1990 
110 1 |a Nepal.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n79091522  |1 http://viaf.org/viaf/138363788 
240 1 0 |a Saṃvidhāna.  |f 1990 
245 1 0 |a Nepāla Adhirājyako Saṃvidhāna, 2047. 
260 0 |a [Kathmandu] :  |b Śrī 4 ko Sarakāra, Kānūna tathā Nyāya Mantrālaya, Kānūna Kitāba Vyavasthā Samiti,  |c 2047 [1990] 
300 |a 82 p. ;  |c 23 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
500 |a In Nepali. 
500 |a Constitution of Nepal, 1990. 
651 0 |a Nepal  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n79091522 
650 7 |a Constitutions.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00875851 
651 7 |a Nepal.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01206102 
655 7 |a Constitutions.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01774254 
901 |a SACAP 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i c39035d8-7ce0-5c87-9198-74d04633b231  |s 4b644901-92b1-508d-8401-283173ff5a4c 
928 |t Library of Congress classification  |a XXKPK171.A31990H60 1990  |l ASR  |c ASR-JRLASR  |i 2181651 
927 |t Library of Congress classification  |a XXKPK171.A31990H60 1990  |l ASR  |c ASR-JRLASR  |b 35911578  |i 2641804