XXXII Premio Ana María Matute de narrativa de mujeres.

Saved in:
Bibliographic Details
Edition:Primera edición.
Imprint:Madrid : Torremozas, agosto 2020.
Description:104 pages ; 21 cm.
Language:Spanish
Series:Colección ETC
Colección ETC.
Subject:
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/12719860
Hidden Bibliographic Details
Varying Form of Title:32o Premio Ana María Matute de narrativa de mujeres
Treinta segundos Premio Ana María Matute de narrativa de mujeres
Patas de astracán y relatos finalistas
ISBN:9788478398362 : 12.00 EUR
Notes:Includes bibliographical references.

MARC

LEADER 00000nam a2200000 i 4500
001 12719860
008 201020e202008 sp b 000 1dspa d
005 20220526164714.2
020 |a 9788478398362 :  |c 12.00 EUR 
035 9 |a (CASAL)it60840084 
035 |a (OCoLC)1201524303 
040 |a ItFiC  |b eng  |e rda  |c ItFiC 
050 0 0 |a PQ6257  |b .A154 2020 
245 0 0 |a XXXII Premio Ana María Matute de narrativa de mujeres. 
246 3 |a 32o Premio Ana María Matute de narrativa de mujeres 
246 3 |a Treinta segundos Premio Ana María Matute de narrativa de mujeres 
246 1 4 |a Patas de astracán y relatos finalistas 
250 |a Primera edición. 
264 1 |a Madrid :  |b Torremozas,  |c agosto 2020. 
300 |a 104 pages ;  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Colección ETC 
504 |a Includes bibliographical references. 
650 0 |a Short stories, Spanish. 
650 0 |a Spanish fiction  |x Women authors. 
650 0 |a Spanish fiction  |y 21st century. 
830 0 |a Colección ETC. 
929 |a cat 
999 f f |s af8fe067-6be5-4538-b336-81a7aac78f3a  |i fe6548bf-89b2-4505-9ebc-a1c71b883305 
928 |t Library of Congress classification  |a PQ6257.A154 2020  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 12855977 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ6257.A154 2020  |l JRL  |c JRL-Gen  |e SARO  |b 117650702  |i 10381192