Zhongshan da xue tu shu guan gu ji shan ben tu lu /

中山大學圖書館古籍善本圖錄 /
Saved in:
Bibliographic Details
Edition:Di 1 ban.
第1版.
Imprint:Beijing : Zhonghua shu ju, 2020.
北京 : 中華書局, 2020.
Description:5, 15, 439 pages : illustrations, facsimiles ; 30 cm
Language:Chinese
Subject:Zhongshan da xue (Guangzhou, China). -- Tu shu guan -- Catalogs.
Zhongshan da xue (Guangzhou, China). -- Tu shu guan.
中山大學 (Guangzhou, China). 圖書館 Catalogs.
Rare books -- China -- Bibliography -- Catalogs.
Chinese imprints -- Bibliography -- Catalogs.
Livres rares -- Chine -- Bibliographie -- Catalogues.
Imprimés chinois -- Bibliographie -- Catalogues.
Chinese imprints.
Rare books.
China.
Bibliographies.
Catalogs.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/12718962
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Zhongshan da xue (Guangzhou, China). Tu shu guan, editor.
中山大學 (Guangzhou, China). 圖書館, editor.
ISBN:9787101146158
7101146155
Notes:Includes bibliographical references.
LEADER 02360cam a2200529 i 4500
001 12718962
008 201015s2020 cc ah bc 000 0 chi c
005 20230621213916.1
010 |a  2022403253 
020 |a 9787101146158 
020 |a 7101146155 
035 |a (OCoLC)on1201376368 
035 |a (OCoLC)1201376368 
040 |a BCBTC  |b eng  |e rda  |c BCBTC  |d OCLCO  |d CNPIT  |d HUL  |d OCLCO  |d OCLCF  |d DLC  |d OCLCO  |d YUS  |d SINLB  |d CGU 
042 |a pcc 
043 |a a-cc--- 
050 4 |a Z1029  |b .Z47 2020 
082 0 4 |a 015.51044  |2 23 
245 0 0 |6 880-01  |a Zhongshan da xue tu shu guan gu ji shan ben tu lu /  |c Zhongshan da xue tu shu guan bian. 
250 |6 880-02  |a Di 1 ban. 
264 1 |6 880-03  |a Beijing :  |b Zhonghua shu ju,  |c 2020. 
300 |a 5, 15, 439 pages :  |b illustrations, facsimiles ;  |c 30 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Includes bibliographical references. 
610 2 0 |6 880-04  |a Zhongshan da xue (Guangzhou, China).  |b Tu shu guan  |v Catalogs. 
610 2 7 |a Zhongshan da xue (Guangzhou, China).  |b Tu shu guan.  |2 fast  |0 (OCoLC)fst00521645 
650 0 |a Rare books  |z China  |v Bibliography  |v Catalogs. 
650 0 |a Chinese imprints  |v Bibliography  |v Catalogs. 
650 6 |a Livres rares  |z Chine  |v Bibliographie  |v Catalogues. 
650 6 |a Imprimés chinois  |v Bibliographie  |v Catalogues. 
650 7 |a Chinese imprints.  |2 fast  |0 (OCoLC)fst00857375 
650 7 |a Rare books.  |2 fast  |0 (OCoLC)fst01090104 
651 7 |a China.  |2 fast  |0 (OCoLC)fst01206073 
655 7 |a Bibliographies.  |2 fast  |0 (OCoLC)fst01919895 
655 7 |a Catalogs.  |2 fast  |0 (OCoLC)fst01423692 
710 2 |6 880-05  |a Zhongshan da xue (Guangzhou, China).  |b Tu shu guan,  |e editor. 
880 0 0 |6 245-01  |a 中山大學圖書館古籍善本圖錄 /  |c 中山大學圖書館編. 
880 |6 250-02  |a 第1版. 
880 1 |6 264-03  |a 北京 :  |b 中華書局,  |c 2020. 
880 2 4 |6 610-04  |a 中山大學 (Guangzhou, China).  |b 圖書館  |v Catalogs. 
880 2 |6 710-05  |a 中山大學 (Guangzhou, China).  |b 圖書館,  |e editor. 
929 |a cat 
999 f f |s 484f1b0a-19dc-4eea-bc30-4189c8465aa4  |i 484f1b0a-19dc-4eea-bc30-4189c8465aa4 
928 |t Library of Congress classification  |a Z1029.Z47 2020  |l JRL  |c JRL-CJK  |i 12855106 
927 |t Library of Congress classification  |a Z1029.Z47 2020  |l JRL  |c JRL-CJK  |b 117357728  |i 10380239