Derywacja przymiotników denominalnych w siedemnastowiecznych ksie̜gach miejskich Gniezna /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Sieradzki, Andrzej, 1945-
Imprint:Poznań : UAM, 1991.
Description:45 p. ; 24 cm.
Language:Polish
Series:Seria Filologia polska nr. 47
Subject:Polish language -- Word formation.
Polish language -- Adjective
Polish language -- Adjective.
Polish language -- Word formation.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1266659
Hidden Bibliographic Details
ISBN:8323203520
Notes:Summary in English.
At head of title: Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.
Includes bibliographical references (p. [44]-45).
LEADER 01407nam a2200349 a 4500
001 1266659
005 19970530000000.0
008 911113s1991 pl b 000 0 pol d
003 ICU
020 |a 8323203520 
035 |a (ICU)BID15078523 
035 |a (OCoLC)25174467 
040 |a UUM  |c UUM  |d ICU 
041 0 |a pol  |b eng 
100 1 |a Sieradzki, Andrzej,  |d 1945- 
245 1 0 |a Derywacja przymiotników denominalnych w siedemnastowiecznych ksie̜gach miejskich Gniezna /  |c Andrzej Sieradzki. 
260 |a Poznań :  |b UAM,  |c 1991. 
300 |a 45 p. ;  |c 24 cm. 
440 0 |a Seria Filologia polska  |v nr. 47 
500 |a Summary in English. 
500 |a At head of title: Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. 
504 |a Includes bibliographical references (p. [44]-45). 
650 0 |a Polish language  |x Word formation. 
650 0 |a Polish language  |x Adjective 
650 7 |a Polish language  |x Adjective.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01068928 
650 7 |a Polish language  |x Word formation.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01069083 
901 |a Analytic 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 3318efae-44a0-5390-8e21-409108c38d56  |s b82e9f31-4ec0-5fc8-93cf-f1cb39ed8eb3 
928 |t Library of Congress classification  |a PG6025.P85 no.47  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2522687 
927 |t Library of Congress classification  |a PG6025.P85 no.47  |l JRL  |c JRL-Gen  |g Analytic  |b A34584402  |i 2580029