La République naturaliste : collections d'histoire naturelle et Révolution française : 1789-1804 /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Lacour, Pierre-Yves.
Imprint:Paris : Muséum national d'histoire naturelle, [2014]
Description:1 online resource (614 pages :) illustrations (some color), maps.
Language:French
Series:Collection Archives;
Subject:Muséum national d'histoire naturelle (France) -- History.
Muséum national d'histoire naturelle (France)
Natural history -- France -- History.
Natural history museums -- France -- History.
Science -- Political aspects -- France -- History.
Natural history.
Natural history museums.
Science -- Political aspects.
France -- History -- 1789-1815.
France.
History.
Format: E-Resource Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/12652982
Hidden Bibliographic Details
ISBN:9782856537558
2856537553
Notes:Includes bibliographical references (pages 571-593) and index.
LEADER 02147cam a2200481Mi 4500
001 12652982
005 20211029090527.0
006 m d
007 cr n |||
008 150129s2014 fr ab ob 001 0 fre d
003 ICU
010 |a  2015484016 
040 |a VT2  |b eng  |c VT2  |d OCLCO  |d OCLCF  |d OCLCQ 
020 |a 9782856537558  |q (pbk.) 
020 |a 2856537553 
035 |a (OCoLC)1198679428 
043 |a e-fr--- 
049 |a MAIN 
100 1 |a Lacour, Pierre-Yves. 
245 1 3 |a La République naturaliste :  |b collections d'histoire naturelle et Révolution française : 1789-1804 /  |c Pierre-Yves Lacour. 
260 |a Paris :  |b Muséum national d'histoire naturelle,  |c [2014] 
300 |a 1 online resource (614 pages :)  |b illustrations (some color), maps. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a computer  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online resource  |b cr  |2 rdacarrier 
490 0 |a Collection Archives; 
504 |a Includes bibliographical references (pages 571-593) and index. 
610 2 0 |a Muséum national d'histoire naturelle (France)  |x History. 
610 2 7 |a Muséum national d'histoire naturelle (France)  |2 fast  |0 (OCoLC)fst00547434 
650 0 |a Natural history  |z France  |x History. 
650 0 |a Natural history museums  |z France  |x History. 
650 0 |a Science  |x Political aspects  |z France  |x History. 
650 7 |a Natural history.  |2 fast  |0 (OCoLC)fst01034268 
650 7 |a Natural history museums.  |2 fast  |0 (OCoLC)fst01034350 
650 7 |a Science  |x Political aspects.  |2 fast  |0 (OCoLC)fst01108343 
651 0 |a France  |x History  |y 1789-1815.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85051346 
651 7 |a France.  |2 fast  |0 (OCoLC)fst01204289 
648 7 |a 1789-1815  |2 fast 
655 7 |a History.  |2 fast  |0 (OCoLC)fst01411628 
856 4 0 |u http://books.openedition.org/mnhn/5319  |y Open Access Publishing in European Networks 
903 |a HeVa 
999 f f |i b1bba2fb-6369-51ae-a6ef-32810616a863  |s 6c828d73-3219-5be8-83ad-e5c7ee59244e 
928 |t Library of Congress classification  |l Online  |c UC-FullText  |u http://books.openedition.org/mnhn/5319  |z Open Access Publishing in European Networks  |g ebooks  |i 12701532