Nouzový stav /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Haubert, Jan, 1960- author.
Edition:Vydání první
Imprint:Modřice : Julius Zirkus, 2021
Description:182 pages : illustrations ; 18 cm
Language:Czech
Subject:Short stories, Czech.
Short stories, Czech.
Poetry.
Poetry.
Short stories.
Poetry.
Short stories.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/12622771
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Haloun, Karel, illustrator
ISBN:9788087097205
8087097203
LEADER 01494cam a2200409Ii 4500
001 12622771
005 20220406173054.0
008 210630s2021 xr a g 000 j cze d
003 ICU
016 7 |a 020371763  |2 Uk 
020 |a 9788087097205 
020 |a 8087097203 
029 1 |a UKMGB  |b 020371763 
035 |a (OCoLC)on1258128564 
035 |a (OCoLC)1258128564 
040 |a STF  |b eng  |e rda  |c STF  |d OCLCO  |d OCLCF  |d UKMGB  |d HUL  |d OCL  |d OCLCO 
050 4 |a PG5040.18.A934  |b N68 2021 
100 1 |a Haubert, Jan,  |d 1960-  |e author. 
245 1 0 |a Nouzový stav /  |c Jan Haubert ; ilustrace Karel Haloun 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Modřice :  |b Julius Zirkus,  |c 2021 
300 |a 182 pages :  |b illustrations ;  |c 18 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 |a Short stories, Czech. 
650 7 |a Short stories, Czech.  |2 fast  |0 (OCoLC)fst01117160 
655 0 |a Poetry. 
655 7 |a Poetry.  |2 fast  |0 (OCoLC)fst01423828 
655 7 |a Short stories.  |2 fast  |0 (OCoLC)fst01726740 
655 7 |a Poetry.  |2 lcgft 
655 7 |a Short stories.  |2 lcgft 
700 1 |a Haloun, Karel,  |e illustrator 
929 |a uc 
999 f f |i 75a787f9-9f7a-5210-974c-99ac4af679d7  |s 0a16318f-77e4-5ee0-afc1-9aa2372d5106 
928 |t Library of Congress classification  |a PG5040.18.A934N68 2021  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 12642272 
927 |t Library of Congress classification  |a PG5040.18.A934N68 2021  |v    |l JRL  |c JRL-Gen  |e HARR  |b 117401072  |i 10323460