Ta diēgēmata tou enkleismou : (4/4/20-3/5/20) /

Saved in:
Bibliographic Details
Imprint:Athēna : Ekdoseis Aparsis, [2020]
Description:347 pages ; 23 cm
Language:Greek
Subject:
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/12539329
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Thanopoulou, Katerina, editor.
ISBN:9786185320713 : 22.00 EUR

MARC

LEADER 00000nam a2200000 i 4500
001 12539329
003 ICU
005 20210617072347.0
008 210114s2020 gr 000 1 gre d
020 |a 9786185320713 :  |c 22.00 EUR 
040 |a ItFiC  |b eng  |e rda  |c ItFiC 
050 0 0 |a PA5295  |b .D54 2020 
245 0 3 |a Ta diēgēmata tou enkleismou :  |b (4/4/20-3/5/20) /  |c epimeleia, Katerina Thanopoulou. 
264 1 |a Athēna :  |b Ekdoseis Aparsis,  |c [2020] 
300 |a 347 pages ;  |c 23 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
650 0 |a Short stories, Greek (Modern)  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85121869 
650 0 |a Greek fiction, Modern  |y 21st century. 
700 1 |a Thanopoulou, Katerina,  |e editor.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no2007048726  |1 http://viaf.org/viaf/73630853 
903 |a HeVa 
035 |a (ItFiC)4753599 
929 |a cat 
999 f f |i c6a1a27f-3125-574d-b0a1-50220e2f85ad  |s 8bf06b33-00c8-5def-8f84-e6648fd16930 
928 |t Library of Congress classification  |a PA5295 .D54 2020  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 12192292 
927 |t Library of Congress classification  |a PA5295 .D54 2020  |l JRL  |c JRL-Gen  |e DOBS  |b 117368486  |i 10292012