Scholia in Aelii Aristidis sophistae Orationes Panathenaicam et Platonicas. Plurima ex parte nunc primum ex Codd. mscr.

Saved in:
Bibliographic Details
Imprint:Francofurti ad Moenum, Sumptibus H.L. Broenneri, 1826.
Description:xx, 528 p. 23 cm.
Language:Latin
Subject:Aristides, Aelius
Aristides, Aelius.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1201409
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Frommel, Wilhelm, ed.
Notes:committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01192nam a22002897 4500
001 1201409
003 ICU
005 19970803024900.0
008 910914s1826 gw 00000 lat d
035 |a (ICU)BID14420376 
035 |a (OCoLC)10110270 
040 |a CIN  |c CIN  |d CGU  |d ICU 
041 0 |a lat 
245 0 0 |a Scholia in Aelii Aristidis sophistae Orationes Panathenaicam et Platonicas.  |b Plurima ex parte nunc primum ex Codd. mscr.  |c edidit Guilielmus Frommel. 
260 0 |a Francofurti ad Moenum,  |b Sumptibus H.L. Broenneri,  |c 1826. 
300 |a xx, 528 p.  |c 23 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
600 1 0 |a Aristides, Aelius 
600 1 7 |a Aristides, Aelius.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00010228 
700 1 0 |a Frommel, Wilhelm,  |e ed. 
929 |a retrocon 
999 f f |i d556c837-3595-5d2b-86c3-1b9357bc4145  |s 816267a6-84ae-536d-9fec-d25cdd7842a2 
928 |t Library of Congress classification  |a PA3874.A7Z5 1826  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2518356 
927 |t Library of Congress classification  |a PA3874.A7Z5 1826  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 24082968  |i 2503380