Dictionnaire étymologique des mots français venant de l'arabe, du turc et du persan /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Bertrand, Georges A.
Edition:Troisième édition.
Imprint:Paris : L'Harmattan, [2019].
©2019
Description:227 pages ; 24 cm
Language:French
Subject:French language -- Foreign words and phrases -- Arabic -- Glossaries, vocabularies, etc.
French language -- Foreign words and phrases -- Turkish -- Glossaries, vocabularies, etc.
French language -- Foreign words and phrases -- Persian -- Glossaries, vocabularies, etc.
French language -- Etymology.
Arabic language -- Influence on French.
Turkish language -- Influence on French.
Persian language -- Influence on French.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/11996057
Hidden Bibliographic Details
ISBN:9782343184487
2343184488
LEADER 01882cam a2200397Ii 4500
001 11996057
005 20200227082910.0
008 191115t20192019fr d 000 0 fre d
003 ICU
040 |a AUXAM  |b eng  |e rda  |c AUXAM  |d CGU 
020 |a 9782343184487  |q (paperback) 
020 |a 2343184488 
035 |a (OCoLC)1127945400 
050 4 |a PC2582.A7  |b B47 2019 
082 4 |a 442 
100 1 |a Bertrand, Georges A.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n2005050298  |1 http://viaf.org/viaf/56791193 
245 1 0 |a Dictionnaire étymologique des mots français venant de l'arabe, du turc et du persan /  |c Georges A. Bertrand. 
250 |a Troisième édition. 
264 1 |a Paris :  |b L'Harmattan,  |c [2019]. 
264 4 |c ©2019 
300 |a 227 pages ;  |c 24 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
650 0 |a French language  |x Foreign words and phrases  |x Arabic  |v Glossaries, vocabularies, etc. 
650 0 |a French language  |x Foreign words and phrases  |x Turkish  |v Glossaries, vocabularies, etc. 
650 0 |a French language  |x Foreign words and phrases  |x Persian  |v Glossaries, vocabularies, etc. 
650 0 |a French language  |x Etymology.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85051841 
650 0 |a Arabic language  |x Influence on French. 
650 0 |a Turkish language  |x Influence on French. 
650 0 |a Persian language  |x Influence on French. 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i 040dda17-182b-59ff-a297-ed0236559f95  |s 234f11db-caab-514a-9cf7-f747974b9a6d 
928 |t Library of Congress classification  |a PC2582.A7B47 2019  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 11536522 
927 |t Library of Congress classification  |a PC2582.A7B47 2019  |l JRL  |c JRL-Gen  |e DOBS  |b 116677311  |i 10200424