Les Papyrus Bouriant /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Collart, Paul, 1902-1981 ed.
Imprint:Paris : Honoré Champion, 1926.
Description:254 p., 1 l. : 4 facsims., tables ; 29 cm.
Language:French
Subject:Manuscripts, Greek (Papyri)
Manuscripts, Greek (Papyri)
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1192068
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Bouriant, Urbain, 1849-1903.
LEADER 01103nam a22003017 4500
001 1192068
005 20050919081900.0
008 910817s1926 fr ah 00010 fre d
003 ICU
035 |a (ICU)BID14324784 
035 |a (OCoLC)9420157 
040 |a CIN  |c CIN  |d m/c  |d CGU  |d ICU 
041 0 |a fre 
100 1 |a Collart, Paul,  |d 1902-1981  |e ed. 
245 1 4 |a Les Papyrus Bouriant /  |c par Paul Collart. 
260 0 |a Paris :  |b Honoré Champion,  |c 1926. 
300 |a 254 p., 1 l. :  |b 4 facsims., tables ;  |c 29 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 |a Manuscripts, Greek (Papyri) 
650 7 |a Manuscripts, Greek (Papyri)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01008356 
700 1 0 |a Bouriant, Urbain,  |d 1849-1903. 
903 |a Hathi 
929 |a retrocon 
999 f f |i 7b778ffa-dae3-53da-8e72-035801634df2  |s ba2e6fbc-c6a8-5aa5-8e15-55d0444ea4df 
928 |t Library of Congress classification  |a PA3306.B77  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2157928 
927 |t Library of Congress classification  |a PA3306.B77  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 17458189  |i 2490661