Mastering Mathematics for Edexcel GCSE : Foundation 2/Higher 1.

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Lambert, Elaine.
Imprint:London, United Kingdom : Hodder Education Group, 2015.
Description:1 online resource (392)
Language:English
Subject:Mathematics -- Textbooks.
Physics -- Problems, exercises, etc.
MATHEMATICS -- Essays.
MATHEMATICS -- Pre-Calculus.
MATHEMATICS -- Reference.
Mathematics.
Physics.
Electronic books.
Problems and exercises.
Textbooks.
Format: E-Resource Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/11907620
Hidden Bibliographic Details
ISBN:9781471840104
1471840107
1471839877
9781471839870
Notes:Print version record.
LEADER 01877cam a2200481Ia 4500
001 11907620
005 20210426222946.6
006 m o d
007 cr cnu---unuuu
008 150529s2015 enk o 000 0 eng d
020 |a 9781471840104  |q (electronic bk.) 
020 |a 1471840107  |q (electronic bk.) 
020 |a 1471839877  |q (electronic bk.) 
020 |a 9781471839870  |q (electronic bk.) 
035 |a (OCoLC)910281574 
040 |a IDEBK  |b eng  |e pn  |c IDEBK  |d OCLCQ  |d E7B  |d OCLCQ  |d YDXCP  |d OCLCQ  |d N$T  |d OCLCF  |d OCLCQ 
049 |a MAIN 
050 4 |a QA11.2 
072 7 |a MAT  |x 039000  |2 bisacsh 
072 7 |a MAT  |x 023000  |2 bisacsh 
072 7 |a MAT  |x 026000  |2 bisacsh 
100 1 |a Lambert, Elaine. 
245 1 0 |a Mastering Mathematics for Edexcel GCSE :  |b Foundation 2/Higher 1. 
260 |a London, United Kingdom :  |b Hodder Education Group,  |c 2015. 
300 |a 1 online resource (392) 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a computer  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online resource  |b cr  |2 rdacarrier 
588 0 |a Print version record. 
650 0 |a Mathematics  |v Textbooks. 
650 0 |a Physics  |v Problems, exercises, etc. 
650 7 |a MATHEMATICS  |x Essays.  |2 bisacsh 
650 7 |a MATHEMATICS  |x Pre-Calculus.  |2 bisacsh 
650 7 |a MATHEMATICS  |x Reference.  |2 bisacsh 
650 7 |a Mathematics.  |2 fast  |0 (OCoLC)fst01012163 
650 7 |a Physics.  |2 fast  |0 (OCoLC)fst01063025 
655 4 |a Electronic books. 
655 7 |a Problems and exercises.  |2 fast  |0 (OCoLC)fst01423783 
655 7 |a Textbooks.  |2 fast  |0 (OCoLC)fst01423863 
903 |a HeVa 
929 |a oclccm 
999 f f |i e9fbd68f-b463-52fd-9957-37896e3c92cf  |s 4a8d7017-9166-5fa6-95a1-2720d6537024 
928 |t Library of Congress classification  |a QA11.2  |l Online  |c UC-FullText  |u https://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=e000xna&AN=1004580  |z eBooks on EBSCOhost  |g ebooks  |i 12426360