El derecho a la ciudad en la Ciudad de México : aportes para su debate en el siglo XXI /

Saved in:
Bibliographic Details
Edition:Primera edición.
Imprint:Ciudad de México : Colofón, 2017.
Description:248 pages : color maps ; 23 cm.
Language:Spanish
Subject:City planning -- Social aspects -- Mexico -- Mexico City.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/11875318
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Ramírez Zaragoza, Miguel Ángel, editor.
ISBN:9786078513536
Notes:Bibliography at the end of each chapter.
Includes bibliographical references.
LEADER 01628nam a2200361 i 4500
001 11875318
003 ICU
005 20201002075924.2
008 181015s2017 mx b b 000 0 spa d
020 |a 9786078513536 
035 |a (mxmxbfm)184954 
035 |a (OCoLC)1077588226 
035 |a (Mx-MxBF)bfm970184954 
040 |a Mx-MxBFM  |b eng  |e rda  |c Mx-MxBFM 
043 |a n-mx--- 
050 4 |a HT169.M42  |b M493 2017 
245 0 3 |a El derecho a la ciudad en la Ciudad de México :  |b aportes para su debate en el siglo XXI /  |c Miguel Ángel Ramírez Zaragoza (coordinador). 
250 |a Primera edición. 
264 1 |a Ciudad de México :  |b Colofón,  |c 2017. 
300 |a 248 pages :  |b color maps ;  |c 23 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
504 |a Bibliography at the end of each chapter. 
504 |a Includes bibliographical references. 
650 0 |a City planning  |x Social aspects  |z Mexico  |z Mexico City. 
700 1 |a Ramírez Zaragoza, Miguel Ángel,  |e editor.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no2017118759  |1 http://viaf.org/viaf/46150565670906251847 
903 |a HeVa 
903 |a HeVa 
903 |a HeVa 
999 f f |i 5845a9d4-c380-5992-be58-5a2620769f50  |s 23af2a9d-424e-5208-97da-8997255b2c0b 
928 |t Library of Congress classification  |a HT169.M42 M493 2017  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 11342529 
927 |t Library of Congress classification  |a HT169.M42 M493 2017  |l JRL  |c JRL-Gen  |e HESM  |b 116097862  |i 10114863