Zwischen Wien und Czernowitz : Rechts- und Staatswissenschaftliche Karrierewege um 1918 /

Saved in:
Bibliographic Details
Imprint:Wien : Verlag der Österreicschen Akademie der Wissenschaften, 2015.
Description:pages 224-317 ; 30 cm
Language:German
Series:Beiträge zur Rechtsgeschichte Österreichs ; 4.2014,2
Beiträge zur Rechtsgeschichte Österreichs ; 4.2014,2.
Subject:Law teachers -- Austria -- History.
Law -- Study and teaching -- Austria -- History.
Law teachers -- Europe, Eastern -- History.
Law -- Study and teaching -- Europe, Eastern -- History.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/11867071
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Ehs, Tamara, 1980- editor.
Olechowski, Thomas, editor.
Staudigl-Ciechowicz, Kamila, 1984- editor.
ISBN:9783700177678
3700177674
Notes:Includes bibliographical references.
German with English summaries.
LEADER 03015nam a2200469 i 4500
001 11867071
003 ICU
005 20190521110637.2
008 190521s2015 au b 000 0 ger c
020 |a 9783700177678 
020 |a 3700177674 
035 |a (OCoLC)1101969363 
040 |a CGU  |b eng  |e rda  |c CGU 
041 0 |a ger  |b eng 
042 |a pcc 
043 |a e-au---  |a e------ 
049 |a CGUA 
050 4 |a KJJ120  |b .B457 2014 v.2 
245 0 0 |a Zwischen Wien und Czernowitz :  |b Rechts- und Staatswissenschaftliche Karrierewege um 1918 /  |c Kamila Staudigl-Ciechowicz, Tamara Ehs, Thomas Olechowski (Hgg.). 
264 1 |a Wien :  |b Verlag der Österreicschen Akademie der Wissenschaften,  |c 2015. 
300 |a pages 224-317 ;  |c 30 cm 
336 |a text  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
490 1 |a Beiträge zur Rechtsgeschichte Österreichs ;  |v 4.2014,2 
504 |a Includes bibliographical references. 
505 0 0 |t Zwischen Wien und Czernowitz: österreichische Universitäten um 1918 /  |r Kamila Staudigl-Ciechowicz --  |t Am Weg von Czernowitz nach Wien gescheitert: Karl Friedrich Adler /  |r Christopph Schmetterer --  |t Hans Kelsen und die Berufungen nach Graz, Czernowitz und Wien 1916-1919 /  |r Thomas Olechowski --  |t Pitamic: Klassiker der slowenischen Rechtswissenschaft /  |r Marijan Pavčnik --  |t Politische Neuordnung und akademische Migration aus der Krain nach Wien nach Slowien /  |r Tamara Ehs --  |t 1918 und der Beginn des wissenschaftlichen Braindrain aus Österreich /  |r Johannes Feichtinger --  |t Hans Hirsch, Zwischen Politik und Wissenschaft: Volkstumskämpfer und Rechtshistoriker /  |r Thomas Keller --  |t Polnische Richter des alten österreichischen Verwaltungsgerichtshofes in der Gerichtsbarkeit der Zweiten Polnischen Republik (1918-1939) /  |r Andrzej Dziadzio. 
546 |a German with English summaries. 
650 0 |a Law teachers  |z Austria  |x History. 
650 0 |a Law  |x Study and teaching  |z Austria  |x History. 
650 0 |a Law teachers  |z Europe, Eastern  |x History. 
650 0 |a Law  |x Study and teaching  |z Europe, Eastern  |x History. 
700 1 |a Ehs, Tamara,  |d 1980-  |e editor.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n2007033325 
700 1 |a Olechowski, Thomas,  |e editor.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n99053423 
700 1 |a Staudigl-Ciechowicz, Kamila,  |d 1984-  |e editor.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no2014005186 
830 0 |a Beiträge zur Rechtsgeschichte Österreichs ;  |v 4.2014,2.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no2019065942 
901 |a Analytic 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i 86388515-a11e-5f1a-8747-e4b6d2e21f14  |s b2e36a76-4f48-50ee-8ea9-d716b2543aae 
928 |t Library of Congress classification  |a XXKJJ120.B457 2014 v.2  |l DLL  |c DLL-Law  |i 11336008 
927 |t Library of Congress classification  |a XXKJJ120.B457 2014 v.2  |l DLL  |c DLL-Law  |g Analytic  |b A74398586  |i 10109297