Baja California desde el principio /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:León Diez, Cuauhtémoc
Imprint:Mexicali, B.C., México : Universidad Autónoma de Baja California, [1990]
Description:51 p., [28] p. of plates : ill., maps ; 23 cm.
Language:Spanish
Series:Serie Museo
Subject:Geology -- Mexico -- Baja California.
Paleontology -- Mexico -- Baja California.
Geology.
Paleontology.
Mexico -- Baja California (Peninsula)
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1181011
Hidden Bibliographic Details
ISBN:968626020X
Notes:Includes bibliographical references (p. 47-49)
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01901nam a2200433 a 4500
001 1181011
003 ICU
005 19950912000000.0
008 910724s1990 mx abf 000 0 spa u
010 |a  91166127 
020 |a 968626020X 
035 |a (ICU)BID14212516 
035 |a (OCoLC)24212786 
040 |a DLC  |c DLC 
041 0 |a spa 
043 |a n-mx--- 
050 0 0 |a QE203.B35  |b L46 1990 
082 0 0 |a 557.2/2  |2 20 
100 2 |a León Diez, Cuauhtémoc  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n91066219  |1 http://viaf.org/viaf/93160668407303560002 
245 1 0 |a Baja California desde el principio /  |c Cuauhtémoc León Diez. 
260 |a Mexicali, B.C., México :  |b Universidad Autónoma de Baja California,  |c [1990] 
300 |a 51 p., [28] p. of plates :  |b ill., maps ;  |c 23 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
440 0 |a Serie Museo 
504 |a Includes bibliographical references (p. 47-49) 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Geology  |z Mexico  |z Baja California. 
650 0 |a Paleontology  |z Mexico  |z Baja California. 
650 7 |a Geology.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00940627 
650 7 |a Paleontology.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01051513 
651 7 |a Mexico  |z Baja California (Peninsula)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01333667 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 3ee9f2a9-47e9-5885-99a4-0308ae2483d5  |s 39cc7685-2d60-5263-a161-24bf5f10d51c 
928 |t Library of Congress classification  |a QE203.B35L460 1990  |l ASR  |c ASR-SciASR  |i 2515461 
927 |t Library of Congress classification  |a QE203.B35L460 1990  |l ASR  |c ASR-SciASR  |e CRERAR  |b 37947252  |i 2477037