Modelo de desarrollo profesional integral para docentes de educación básica /

Saved in:
Bibliographic Details
Edition:Primera edición.
Imprint:México, D.F. : ANUIES, 2018.
♭2018.
Description:215 pages : illustrations ; 25 cm.
Language:Spanish
Series:Colección Documentos ANUIES
Colección Documentos (Asociación Nacional de Universidades e Instituciones de Educación Superior).
Subject:Elementary school teachers -- In-service training -- Mexico.
Education, Elementary -- Mexico.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/11791425
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:González Velázquez, Lilia, editor.
ISBN:9786074511369
Notes:Bibliography: pages 173-181.
Includes bibliographical references.
LEADER 01883nam a2200409 i 4500
001 11791425
003 ICU
005 20200903082530.8
008 181207t20182018mx a b 000 0 spa d
020 |a 9786074511369 
035 |a (mxmxbfm)185727 
035 |a (OCoLC)1091596534 
035 |a (Mx-MxBF)bfm970185727 
040 |a Mx-MxBFM  |b eng  |e rda  |c Mx-MxBFM 
043 |a n-mx--- 
050 4 |a LB1719.M4  |b M63 2018 
245 0 0 |a Modelo de desarrollo profesional integral para docentes de educación básica /  |c Lilia González Velázquez (coordinadora). 
250 |a Primera edición. 
264 1 |a México, D.F. :  |b ANUIES,  |c 2018. 
264 4 |c ♭2018. 
300 |a 215 pages :  |b illustrations ;  |c 25 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
490 1 |a Colección Documentos ANUIES 
504 |a Bibliography: pages 173-181. 
504 |a Includes bibliographical references. 
650 0 |a Elementary school teachers  |x In-service training  |z Mexico. 
650 0 |a Education, Elementary  |z Mexico. 
700 1 |a González Velázquez, Lilia,  |e editor.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n2019027980  |1 http://viaf.org/viaf/31155830628733072762 
830 0 |a Colección Documentos (Asociación Nacional de Universidades e Instituciones de Educación Superior).  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no2001049366 
903 |a HeVa 
903 |a HeVa 
903 |a HeVa 
999 f f |i 5fdbf14e-f70f-50a6-a567-899c401aea0f  |s 852b1aec-ddb4-566b-8a86-89fe643d5c4b 
928 |t Library of Congress classification  |a LB1719.M4 M63 2018  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 11246882 
927 |t Library of Congress classification  |a LB1719.M4 M63 2018  |l JRL  |c JRL-Gen  |e HESM  |b 116022192  |i 10084727