Severozapadnite bŭlgarski govori : (s karta) /

Северозападните български говори : (с карта) /
Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Todorov, T︠S︡vetan, 1899-1962, author.
Тодоров, Цветан, 1899-1962, author.
Edition:Vtoro izdanie.
Второ издание.
Imprint:Sofii︠a︡ : Maĭnd print, 2018.
София : Майнд принт, 2018.
Description:485 pages, 1 unnumbered leaf of plates (folded) : 1 map, 1 portrait ; 24 cm
Language:Bulgarian
Subject:
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/11785516
Hidden Bibliographic Details
ISBN:9786197282108
6197282100
Notes:Plate attached to back cover.
Included bibliographical references.

MARC

LEADER 00000cam a2200000 i 4500
001 11785516
003 ICU
005 20190701044218.0
008 190226s2018 bu bc b 000 0 bul
040 |a UKMGB  |b eng  |e rda  |c UKMGB  |d OCLCO  |d OCLCF  |d EQO  |d CGU 
016 7 |a 019296326  |2 Uk 
020 |a 9786197282108 
020 |a 6197282100 
035 |a (OCoLC)1091648157 
050 4 |a PG988  |b .T63 2018 
049 |a CGUA 
100 1 |6 880-01  |a Todorov, T︠S︡vetan,  |d 1899-1962,  |e author.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n50013853  |1 http://viaf.org/viaf/70170787 
245 1 0 |6 880-02  |a Severozapadnite bŭlgarski govori :  |b (s karta) /  |c T︠s︡vetan Todorov. 
250 |6 880-03  |a Vtoro izdanie. 
264 1 |6 880-04  |a Sofii︠a︡ :  |b Maĭnd print,  |c 2018. 
300 |a 485 pages, 1 unnumbered leaf of plates (folded) :  |b 1 map, 1 portrait ;  |c 24 cm 
336 |a text  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
500 |a Plate attached to back cover. 
504 |a Included bibliographical references. 
650 0 |a Bulgarian language  |x Dialects. 
650 0 |a Bulgarian language  |x Phonetics. 
650 7 |a Bulgarian language  |x Dialects.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/00841258 
650 7 |a Bulgarian language  |x Phonetics.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/00841296 
880 1 |6 100-01  |a Тодоров, Цветан,  |d 1899-1962,  |e author. 
880 1 0 |6 245-02  |a Северозападните български говори :  |b (с карта) /  |c Цветан Тодоров. 
880 |6 250-03  |a Второ издание. 
880 1 |6 264-04  |a София :  |b Майнд принт,  |c 2018. 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i fbd49106-7aac-565f-9a76-e526126e2979  |s 2625a683-fb22-56e9-a001-4c2d2db7ae5d 
928 |t Library of Congress classification  |a PG988 .T63 2018  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 11238062 
927 |t Library of Congress classification  |a PG988 .T63 2018  |l JRL  |c JRL-Gen  |e HARR  |b 116084403  |i 10080577