Lettres inédites de José Maria de Heredia à Alfred Morel-Fatio /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Heredia, José-Maria de, 1842-1905
Imprint:Villeneuve d'Ascq (S.P. 18, 59650) : Publications de l'Université de Lille III ; [Paris] : [J. P. Delarge], 1975.
Description:59 p. ; 24 cm.
Language:French
Series:Publications de l'Université de Lille III
Subject:Heredia, José-Maria de, -- 1842-1905 -- Correspondence.
Morel-Fatio, Alfred, -- 1850-1924
Heredia, José-Maria de, -- 1842-1905.
Morel-Fatio, Alfred, -- 1850-1924.
Poets, French -- 19th century -- Correspondence.
Poets, French.
Records and correspondence.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/117558
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Morel-Fatio, Alfred, 1850-1924
ISBN:15.00F
Notes:On cover: Centre d'études ibériques et ibéro-américaines du XIXe siècle.
Includes bibliographical references.
LEADER 02560nam a2200481 i 4500
001 117558
003 ICU
005 19980219220000.0
008 761110s1975 fr b f00010afre u
010 |a  77459098 
015 |a F76-8438 
020 |c 15.00F 
035 |a (ICU)BID1979462 
035 |a (OCoLC)2856025 
040 |a DLC  |c DLC  |d ICU 
041 0 |a fre 
050 0 |a PQ2275.H3  |b Z545 1975 
082 |a 841/.8  |a B 
100 1 |a Heredia, José-Maria de,  |d 1842-1905  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n79116203  |1 http://viaf.org/viaf/95187284 
245 0 0 |a Lettres inédites de José Maria de Heredia à Alfred Morel-Fatio /  |c publiées et annotées par Jean Lemartinel. 
260 0 |a Villeneuve d'Ascq (S.P. 18, 59650) :  |b Publications de l'Université de Lille III ;  |a [Paris] :  |b [J. P. Delarge],  |c 1975. 
300 |a 59 p. ;  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
490 0 |a Publications de l'Université de Lille III 
500 |a On cover: Centre d'études ibériques et ibéro-américaines du XIXe siècle. 
504 |a Includes bibliographical references. 
600 1 0 |a Heredia, José-Maria de,  |d 1842-1905  |x Correspondence.  |1 http://viaf.org/viaf/174897624 
600 2 0 |a Morel-Fatio, Alfred,  |d 1850-1924  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n89635726  |1 http://viaf.org/viaf/73885945 
600 1 7 |a Heredia, José-Maria de,  |d 1842-1905.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00043850  |1 http://viaf.org/viaf/95187284 
600 1 7 |a Morel-Fatio, Alfred,  |d 1850-1924.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00252716  |1 http://viaf.org/viaf/73885945 
650 0 |a Poets, French  |y 19th century  |x Correspondence.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2008109444 
650 7 |a Poets, French.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01067894 
648 7 |a 1800-1899  |2 fast 
655 7 |a Records and correspondence.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423917 
700 2 0 |a Morel-Fatio, Alfred,  |d 1850-1924  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n89635726  |1 http://viaf.org/viaf/73885945 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i b4017570-4046-5041-bc2e-6833e51fefc4  |s 60669bcd-f423-5b6c-8b54-8afd34a45dd1 
928 |t Library of Congress classification  |a PQ2276.H5Z8A34  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 5634469 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ2276.H5Z8A34  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 13553418  |i 362077