The spiritual teaching of Ramana Maharshi.

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Ramana, Maharshi
Imprint:Berkeley, Shambala, 1972.
Description:x, 125 p. port. 22 cm.
Language:English
Series:The Clear light series
Subject:Spiritual life -- Hinduism
Spiritual life -- Hinduism.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/11444
Hidden Bibliographic Details
ISBN:0877730245
Notes:committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01539nam a2200385 4500
001 11444
003 ICU
005 19950827000000.0
008 741203s1972 cauc 00010 eng u
010 |a  79189853 
020 |a 0877730245 
035 |a (ICU)BID141928 
035 |a (OCoLC)672900 
040 |a DLC  |c DLC  |d ICU 
041 0 |a eng 
050 0 |a BL1228  |b .R32 
082 |a 181/.4 
100 0 |a Ramana,  |c Maharshi  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n80056939  |1 http://viaf.org/viaf/49230480 
245 1 4 |a The spiritual teaching of Ramana Maharshi.  |c Foreword by C. G. Jung. 
260 0 |a Berkeley,  |b Shambala,  |c 1972. 
300 |a x, 125 p.  |b port.  |c 22 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
350 |a $1.95 
490 0 |a The Clear light series 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Spiritual life  |x Hinduism  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85126769 
650 7 |a Spiritual life  |x Hinduism.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01130122 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 3c8debe3-cf0c-5630-be81-e7438799e101  |s a0c64c68-af45-51fd-af00-594505294b2e 
928 |t Library of Congress classification  |a BL1228.R33  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 1603985 
927 |t Library of Congress classification  |a BL1228.R33  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 17609022  |i 10632