Ahiṃsā tathā anya kahāniyām̐ /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Maṭiyānī, Śaileśa
Edition:1. saṃskaraṇa.
Imprint:Ilāhābāda : Sāhitya Bhaṇḍāra, 1987.
Description:154 p. ; 19 cm.
Language:Hindi
Subject:Short stories, Hindi.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1139110
Hidden Bibliographic Details
ISBN:Rs30.00
Notes:Short stories.
In Hindi.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01727nam a2200421 a 4500
001 1139110
005 19940504000000.0
008 910307s1987 ii 00011 hinou
003 ICU
010 |a  88901935 
020 |c Rs30.00 
025 |a I H 22570 
035 |a (ICU)BID13782795 
035 |a (OCoLC)18381239 
040 |a DLC  |c DLC  |d ICU 
041 0 |a hin 
050 0 |a MLCSA 86/1917 (P) 
100 1 |a Maṭiyānī, Śaileśa  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n81034876  |1 http://viaf.org/viaf/116523927 
245 1 0 |a Ahiṃsā tathā anya kahāniyām̐ /  |c Śaileśa Maṭiyānī. 
250 |a 1. saṃskaraṇa. 
260 0 |a Ilāhābāda :  |b Sāhitya Bhaṇḍāra,  |c 1987. 
300 |a 154 p. ;  |c 19 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
500 |a Short stories. 
500 |a In Hindi. 
505 0 |a Ahiṃsā -- Sadāśayī bābū -- Uttarāpatha -- Bhāshā --Jalūsa -- Biddū aṅkala -- Arddhāṅginī. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 7 |a Short stories, Hindi.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01117221 
648 7 |a 1900-1999  |2 fast 
901 |a SACAP 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i b29e9d3b-6dcc-58e3-943e-7b96020d975b  |s 2c2a35a5-5744-543c-b72a-86c72d67c8fa 
928 |t Library of Congress classification  |a PK2098.M36A685 1987  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2509418 
927 |t Library of Congress classification  |a PK2098.M36A685 1987  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 39780768  |i 2423818