Síntese monográfica da Guiné.

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate author / creator:Portugal. Agência Geral do Ultramar
Imprint:Lisboa : [Agência-Geral do Ultramar], 1972.
Description:96 p., [1] leaf of plates : ill. ; 18 cm.
Language:Portuguese
Subject:Guinea-Bissau
Guinea-Bissau.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/11186
Hidden Bibliographic Details
Notes:Cover title: Provincia da Guiné, Portugal.
LEADER 01420nam a2200349 i 4500
001 11186
003 ICU
005 19950827000000.0
008 741203s1972 po af f00000 por u
010 |a  75591345 
035 |a (ICU)BID138452 
035 |a (OCoLC)4920751 
040 |a DLC  |c ICU 
041 0 |a por 
043 |a f-pg--- 
050 0 |a DT613  |b .P63 1972 
110 1 |a Portugal.  |b Agência Geral do Ultramar  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n50078193 
245 1 0 |a Síntese monográfica da Guiné. 
260 1 |a Lisboa :  |b [Agência-Geral do Ultramar],  |c 1972. 
300 |a 96 p., [1] leaf of plates :  |b ill. ;  |c 18 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
350 |a 10$00 
500 |a Cover title: Provincia da Guiné, Portugal. 
651 0 |a Guinea-Bissau  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n80061076 
651 7 |a Guinea-Bissau.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01208732 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i e49d27f0-9a1e-5b63-ab4c-285cc6cf2186  |s 6d892326-4a2f-52ff-8d48-c3a46ef79c51 
928 |t Library of Congress classification  |a DT613.P85 1972  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 1922206 
927 |t Library of Congress classification  |a DT613.P85 1972  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 091575080  |i 10410