Das Paradies des Vergessens : Erzählung /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Widmer, Urs, 1938-
Imprint:Zürich : Diogenes, c1990.
Description:105 p. ; 19 cm.
Language:German
Subject:Swiss fiction (German)
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1114651
Hidden Bibliographic Details
ISBN:3257018495
LEADER 01287nam a2200337 a 4500
001 1114651
003 ICU
005 19950912000000.0
008 901205s1990 sz 00011 ger u
010 |a  91108199 
020 |a 3257018495 
035 |a (ICU)BID13530299 
035 |a (OCoLC)22758007 
040 |a DLC  |c DLC  |d ICU 
041 0 |a ger 
050 0 0 |a MLCS 91/03561 (P) 
100 1 |a Widmer, Urs,  |d 1938-  |1 http://viaf.org/viaf/73868039 
245 1 4 |a Das Paradies des Vergessens :  |b Erzählung /  |c Urs Widmer. 
260 0 |a Zürich :  |b Diogenes,  |c c1990. 
300 |a 105 p. ;  |c 19 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
650 7 |a Swiss fiction (German)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01140582 
648 7 |a 1900-1999  |2 fast 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i d93e1829-a87c-52e5-8946-d13058633d29  |s b48e3063-b152-57e3-8bdd-9f476a5a1733 
928 |t Library of Congress classification  |a PT2685.I24P22 1990  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2635481 
927 |t Library of Congress classification  |a PT2685.I24P22 1990  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 34992946  |i 2389761