Një histori letërsie e ndaluar : Si u ripërjashtuan Fishta, Konica dhe Skiroi në vitin 1968, në vëllimin e tretë të "Historisë së letërsisë shqipe" : studim historiko-letrar dhe krahasues /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Hoxha-Beqiri, Besa, author.
Imprint:Tiranë : Naimi, 2016.
Description:343 pages ; 24 cm
Language:Albanian
Subject:Shuteriqi, Dhimitër S. -- Historia e letërsisë shqipe.
Fishta, Gjergj.
Konica, Faik.
Schirò, Giuseppe, -- 1865-1927.
Fishta, Gjergj.
Konica, Faik.
Schirò, Giuseppe, -- 1865-1927.
Albanian literature -- History and criticism.
Criticism -- Albania -- Historiography.
Censorship -- Albania.
Albanian literature.
Censorship.
Criticism -- Historiography.
Albania.
Criticism, interpretation, etc.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/10973656
Hidden Bibliographic Details
Varying Form of Title:Subtitle on cover: Si u ripërjashtuan Fishta, Konica dhe Skiroi nga "Historia e letërsisë shqipe"
ISBN:9789928109996
9928109990
Notes:Includes bibliographical references.

Regenstein, Bookstacks

Loading map link
Holdings details from Regenstein, Bookstacks
Call Number: PG9603.S453 2016 c.1
c.1 Available Scan and Deliver Request for Pickup Need help? - Ask a Librarian
Notes:
  • HARR