Naivnai︠a︡ poėzii︠a︡ /

Наивная поэзия /
Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Kozlov, Mikhail (Mikhail Mikhaĭlovich), author.
Козлов, Михаил (Михаил Михайлович), author.
Imprint:Moskva : Sputnik+, 2016.
Москва : Спутник+, 2016.
Description:227 pages : color illustrations ; 23 cm
Language:Russian
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/10901953
Hidden Bibliographic Details
ISBN:9785997337582
5997337588
LEADER 01571nam a2200325Ii 4500
001 10901953
003 ICU
005 20170220162046.7
008 160928s2016 ru 000 p rus d
020 |a 9785997337582 
020 |a 5997337588 
035 |a (OCoLC)959418780 
040 |a PIT  |b eng  |e rda  |c PIT 
049 |a CGUA 
050 4 |a PG3492.56.Z6566  |b N35 2016 
100 1 |6 880-01  |a Kozlov, Mikhail  |q (Mikhail Mikhaĭlovich),  |e author.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no2016130388  |1 http://viaf.org/viaf/75147663092360552138 
245 1 0 |6 880-02  |a Naivnai︠a︡ poėzii︠a︡ /  |c Mikhail Kozlov. 
264 1 |6 880-03  |a Moskva :  |b Sputnik+,  |c 2016. 
300 |a 227 pages :  |b color illustrations ;  |c 23 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
903 |a HeVa 
880 1 |6 100-01  |a Козлов, Михаил  |q (Михаил Михайлович),  |e author.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no2016130388 
880 1 0 |6 245-02  |a Наивная поэзия /  |c Михаил Козлов. 
880 1 |6 264-03  |a Москва :  |b Спутник+,  |c 2016. 
929 |a cat 
999 f f |i a8258efb-5808-5dd6-a640-55e91a50b2a2  |s 28840a48-c094-592b-a58a-2e283dd859ce 
928 |t Library of Congress classification  |a PG3492.56.Z6566 N35 2016  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 9365564 
927 |t Library of Congress classification  |a PG3492.56.Z6566 N35 2016  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 113122082  |i 9673358