Falschspieler : Roman /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Zeller, Michael, 1944- author.
Imprint:Bochum : Brockmeyer Verlag, 2015.
©2015
Description:269 pages ; 21 cm.
Language:German
Subject:
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/10763478
Hidden Bibliographic Details
ISBN:9783819610004
3819610006
Standard no.:9783819610004

MARC

LEADER 00000cam a2200000 i 4500
001 10763478
003 ICU
005 20160622112714.0
008 151127t20152015gw 000 1 ger c
040 |a OHX  |b eng  |e rda  |c OHX  |d OSU 
016 7 |a 1073939634  |2 GyFmDB 
020 |a 9783819610004  |q (paperback) 
020 |a 3819610006  |q (paperback) 
024 3 |a 9783819610004 
035 |a (OCoLC)930609176 
042 |a pcc 
050 4 |a PT2688.E415  |b F35 2015 
072 7 |a PT  |2 lcco 
049 |a CGUA 
100 1 |a Zeller, Michael,  |d 1944-  |e author.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n82127829  |1 http://viaf.org/viaf/93110316 
245 1 0 |a Falschspieler :  |b Roman /  |c Michael Zeller. 
264 1 |a Bochum :  |b Brockmeyer Verlag,  |c 2015. 
264 4 |c ©2015 
300 |a 269 pages ;  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
650 7 |a Authors, Polish.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00822267 
650 7 |a German fiction.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00941384 
648 7 |a 1900-1999  |2 fast 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i db6149dc-e4f0-55a8-837a-09666741b1b8  |s b473b733-b26b-5c5e-9e72-6f8508b706c7 
928 |t Library of Congress classification  |a PT2688.E415F35 2015  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 8969667 
927 |t Library of Congress classification  |a PT2688.E415F35 2015  |l JRL  |c JRL-Gen  |e MARO  |b 112674549  |i 9598495