Oficio de reportero /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Manrique, Jorge, 1960-
Imprint:Santiago de Cali : Pontificia Universidad Javeriana, 2015.
Description:297 pages : illustrations ; 22 cm
Language:Spanish
Subject:Journalism -- Colombia.
Journalism.
Colombia.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/10740591
Hidden Bibliographic Details
ISBN:9789588856506
9588856507
Notes:Includes bibliographical references.
LEADER 01429cam a2200349Ii 4500
001 10740591
003 ICU
005 20160614123537.5
008 150827s2015 ck a b 000 0 spa d
020 |a 9789588856506 
020 |a 9588856507 
035 |a (OCoLC)919253154 
040 |a NYP  |b eng  |e rda  |c NYP  |d OCLCF  |d STF 
043 |a s-ck--- 
049 |a CGUA 
050 4 |a PN5052.M35 2015 
100 1 |a Manrique, Jorge,  |d 1960-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n96110392  |1 http://viaf.org/viaf/16499232 
245 1 0 |a Oficio de reportero /  |c Jorge Manrique Grisales. 
264 1 |a Santiago de Cali :  |b Pontificia Universidad Javeriana,  |c 2015. 
300 |a 297 pages :  |b illustrations ;  |c 22 cm 
336 |a text  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
504 |a Includes bibliographical references. 
650 0 |a Journalism  |z Colombia. 
650 7 |a Journalism.  |2 fast  |0 (OCoLC)fst00984032 
651 7 |a Colombia.  |2 fast  |0 (OCoLC)fst01205916 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i 55ba8da7-59c7-5334-8639-431755cef222  |s 254f4c06-341e-5dc6-8606-c700a082ccdc 
928 |t Library of Congress classification  |a PN5052.M35 2015  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 8914664 
927 |t Library of Congress classification  |a PN5052.M35 2015  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 112745756  |i 9591909