Memorias /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Jurado, Alicia
Imprint:[Argentina] : Emecé Editores, c1989-
Description:v. ; 20 cm.
Language:Spanish
Subject:
Format: Print Book
Local Note:1. Descubrimiento del mundo (1922-1952) -- 2. El mundo de la palabra (1952-1972) -- 3. Las despedidas (1972-1992)
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1058652
Hidden Bibliographic Details
ISBN:9500408945 (v. 1)
9500412098 (v. 3)

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 1058652
003 ICU
005 19930706000000.0
008 900606m19899999ag 00010aspa u
010 |a  90133854 //r93 
020 |a 9500408945 (v. 1) 
020 |a 9500412098 (v. 3) 
035 |a (ICU)BID12955110 
035 |a (OCoLC)21334355 
040 |a DLC  |c DLC  |d DLC  |d ICU 
041 0 |a spa 
043 |a s-ag--- 
050 0 0 |a PQ7798.2.U7  |b Z466 1989 
082 0 0 |a 863  |a B  |2 20 
100 1 |a Jurado, Alicia  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n81114032  |1 http://viaf.org/viaf/99150208 
245 1 0 |a Memorias /  |c Alicia Jurado. 
260 0 |a [Argentina] :  |b Emecé Editores,  |c c1989- 
300 |a v. ;  |c 20 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
590 1 |a 1. Descubrimiento del mundo (1922-1952) -- 2. El mundo de la palabra (1952-1972) -- 3. Las despedidas (1972-1992) 
600 1 0 |a Jurado, Alicia  |x Biography. 
650 0 |a Authors, Argentine  |y 20th century  |x Biography  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2007101341 
600 1 7 |a Jurado, Alicia.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00080144  |0 http://id.worldcat.org/fast/80144  |1 http://viaf.org/viaf/99150208 
650 7 |a Authors, Argentine.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00821801 
648 7 |a 1900-1999  |2 fast 
655 7 |a Biographies.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01919896 
655 7 |a Biography.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423686 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 276ae4b9-5ca3-57dd-8dd0-e0b7a8d14a2c  |s 4a6c7a34-5a59-52bb-be1a-d30916f47428 
928 |t Library of Congress classification  |a PQ7798.J92Z8A21 1989  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 164577 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ7798.J92Z8A21 1989  |v v.1  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 33926028  |i 2315765 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ7798.J92Z8A21 1989  |v v.2  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 38909429  |i 2315763 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ7798.J92Z8A21 1989  |v v.3  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 38909354  |i 2315764