Federico De Roberto /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Zappulla Muscarà, Sarah
Imprint:Catania : C.U.E.C.M., c1988.
Description:176 p. : ill., facsims., ports. ; 21 cm.
Language:Italian
Series:Strumenti critici ; 1
Subject:De Roberto, Federico, -- 1861-1927
De Roberto, Federico, -- 1861-1927 -- Bibliography.
De Roberto, Federico, -- 1861-1927.
Authors, Italian -- 19th century -- Biography -- Sources.
Authors, Italian -- 20th century -- Biography -- Sources.
Authors, Italian.
Bibliography.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1057566
Hidden Bibliographic Details
ISBN:L22000
Notes:At head of title: Istituto di storia dello spettacolo siciliano.
Bibliography: p. 111-176.
LEADER 02170nam a2200481 a 4500
001 1057566
003 ICU
005 20210326102006.6
008 900601s1988 it ach b 00010bita u
010 |a 88206788 
020 |c L22000 
035 |a (ICU)BID12943907 
035 |a (OCoLC)19622872 
040 |a DLC  |a DLC  |c DLC  |d DLC 
041 0 |a ita 
043 |a e-it--- 
050 0 0 |a PQ4839.O3  |b Z97 1988 
082 0 0 |a 853/.8  |a B  |2 20 
100 2 |a Zappulla Muscarà, Sarah  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n82239174,http://id.loc.gov/authorities/names/n82239174  |1 http://viaf.org/viaf/59077690 
245 1 0 |a Federico De Roberto /  |c Sarah Zappulla Muscarà. 
260 0 |a Catania :  |b C.U.E.C.M.,  |c c1988. 
300 |a 176 p. :  |b ill., facsims., ports. ;  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
440 0 |a Strumenti critici ;  |v 1 
500 |a At head of title: Istituto di storia dello spettacolo siciliano. 
504 |a Bibliography: p. 111-176. 
600 1 0 |a De Roberto, Federico,  |d 1861-1927  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n80032183  |1 http://viaf.org/viaf/2468980 
600 1 0 |a De Roberto, Federico,  |d 1861-1927  |x Bibliography. 
600 1 7 |a De Roberto, Federico,  |d 1861-1927.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00051772  |1 http://viaf.org/viaf/2468980 
648 7 |a 1800-1999  |2 fast 
650 0 |a Authors, Italian  |y 19th century  |x Biography  |x Sources. 
650 0 |a Authors, Italian  |y 20th century  |x Biography  |x Sources. 
650 7 |a Authors, Italian.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00822127 
655 7 |a Bibliography.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423717 
903 |a HeVa 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 4b75cafd-2e47-5d6d-98f5-ab8a5306bfec  |s c9e1dfb2-dc5b-5ab9-95df-105d56dec8a8 
928 |t Library of Congress classification  |a PQ4731.R14Z8Z35 1988  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2789564 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ4731.R14Z8Z35 1988  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 33648130  |i 2314382