Toda la razón /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Paz, Luz
Edition:1. ed.
Imprint:Santiago [Chile] : Pehuén, 1989.
Description:279 P. ; 18 cm.
Language:Spanish
Series:Nueva narrativa
Nueva narrativa (Pehuén (Firm))
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1051024
Hidden Bibliographic Details
ISBN:9561602023
LEADER 01359nam a2200349 a 4500
001 1051024
003 ICU
005 19950912000000.0
008 900510s1989 cl 00011 spa u
010 |a  90818484 
020 |z 9561602023 
035 |a (ICU)BID12877071 
035 |a (OCoLC)21523891 
040 |a DLC  |c DLC  |d AZU 
041 0 |a spa 
050 1 4 |a PQ8098.26.A92  |b T6 1989 
050 0 0 |a MLCS 90/05683 (P) 
100 1 |a Paz, Luz  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n90666636  |1 http://viaf.org/viaf/58240476 
245 1 0 |a Toda la razón /  |c Luz Paz. 
250 |a 1. ed. 
260 0 |a Santiago [Chile] :  |b Pehuén,  |c 1989. 
300 |a 279 P. ;  |c 18 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
490 1 |a Nueva narrativa 
830 0 |a Nueva narrativa (Pehuén (Firm))  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n86718677 
903 |a Hathi 
903 |a HeVa 
999 f f |i 4f0ca34a-d832-5453-bdf7-ead03dd88652  |s cb4b874c-209f-5735-81be-05acf0e49d11 
928 |t Library of Congress classification  |a PQ8099.26.A34T63 1989  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2695361 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ8099.26.A34T63 1989  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 33582900  |i 2305660