Mariage pour tous vs Manif pour tous : un débat d'égalité /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Delahaie, Yves.
Imprint:Villeurbanne : Éditions Golias, [2015]
Description:389 pages ; 20 cm
Language:French
Subject:Same-sex marriage -- France.
Same-sex marriage -- Religious aspects -- Catholic Church.
Homophobia -- France.
Homophobia.
Same-sex marriage.
France.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/10397895
Hidden Bibliographic Details
Varying Form of Title:Mariage pour tous versus manif pour tous
ISBN:9782354720759 (pbk.)
2354720750 (pbk.)
Notes:Includes bibliographical references.
LEADER 01844cam a2200421 i 4500
001 10397895
003 ICU
005 20160309123752.0
008 150706s2015 fr b 000 0 fre
010 |a  2015448826 
020 |a 9782354720759 (pbk.) 
020 |a 2354720750 (pbk.) 
035 |a (OCoLC)914160283 
040 |a DLC  |b eng  |e rda  |c DLC  |d AUXAM  |d UWO  |d PAU 
042 |a pcc 
043 |a e-fr--- 
049 |a CGUA 
050 0 0 |a HQ1034.F7  |b D44 2015 
100 1 |a Delahaie, Yves.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n2015059376  |1 http://viaf.org/viaf/298375686 
245 1 0 |a Mariage pour tous vs Manif pour tous :  |b un débat d'égalité /  |c Yves Delahaie. 
246 3 |a Mariage pour tous versus manif pour tous 
264 1 |a Villeurbanne :  |b Éditions Golias,  |c [2015] 
300 |a 389 pages ;  |c 20 cm 
336 |a text  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
504 |a Includes bibliographical references. 
650 0 |a Same-sex marriage  |z France. 
650 0 |a Same-sex marriage  |x Religious aspects  |x Catholic Church.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2020003352 
650 0 |a Homophobia  |z France. 
650 7 |a Homophobia.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00959727 
650 7 |a Same-sex marriage.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01104555 
651 7 |a France.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01204289 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i 0504e691-feff-524e-876a-5e0269d5393f  |s 930042a8-6b76-56f2-a700-d8affd0acde3 
928 |t Library of Congress classification  |a HQ1034.F7D44 2015  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 8573496 
927 |t Library of Congress classification  |a HQ1034.F7D44 2015  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 111953283  |i 9528122