Die Kunst Dalmatiens : vom Mittelalter bis zur Renaissance (800-1520) /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Höfler, Janez
Imprint:Graz/Austria : Akademische Druck- u. Verlagsanstalt, 1989.
Description:338 p. : 312 ill. (some col.) ; 29 cm.
Language:German
Series:Forschungen und Berichte des Institutes für Kunstgeschichte der Karl-Franzens-Universität Graz 8
Subject:Art -- Croatia -- Dalmatia.
Art, Medieval.
Art, Renaissance.
Croatia -- Dalmatia.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1037342
Hidden Bibliographic Details
ISBN:3201014664
Notes:Includes bibliographical references (p. 324-326) and index.
LEADER 01826nam a2200409 a 4500
001 1037342
003 ICU
005 19950912000000.0
008 900402s1989 au a b 00110 ger u
010 |a  90216743 
020 |a 3201014664 
035 |a (ICU)BID12736779 
035 |a (OCoLC)22765513 
040 |a DLC  |c DLC 
041 0 |a ger 
043 |a e-yu--- 
050 0 0 |a N7249.D34  |b H64 1989 
082 0 0 |a 709/.497/2  |2 20 
100 1 |a Höfler, Janez  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n83135356  |1 http://viaf.org/viaf/46780191 
245 1 4 |a Die Kunst Dalmatiens :  |b vom Mittelalter bis zur Renaissance (800-1520) /  |c Janez Höfler. 
260 0 |a Graz/Austria :  |b Akademische Druck- u. Verlagsanstalt,  |c 1989. 
300 |a 338 p. :  |b 312 ill. (some col.) ;  |c 29 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
440 0 |a Forschungen und Berichte des Institutes für Kunstgeschichte der Karl-Franzens-Universität Graz  |v 8 
504 |a Includes bibliographical references (p. 324-326) and index. 
650 0 |a Art  |z Croatia  |z Dalmatia. 
650 7 |a Art, Medieval.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00816576 
650 7 |a Art, Renaissance.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00816786 
651 7 |a Croatia  |z Dalmatia.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01232252 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 7eb785e7-fcda-55af-95fa-a38fddf49143  |s ee70f07b-3d7f-54b3-af36-6bcf0fc900cc 
928 |t Library of Congress classification  |a N7249.D34H640 1989  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2788038 
927 |t Library of Congress classification  |a N7249.D34H640 1989  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 35414681  |i 2287795