Śrī Raghunāthīyamu : cāritraka prabandhamu /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Venkaṭaśēṣaśāstri Gaḍiyāramu, 1901-1981.
Imprint:Anantapuramu : Prāptisthānamu, Je.Yas. Bhīmasēnarāvu, 1973.
Description:24, iv, xii, 346 p., [2] leaves of plates : ports. ; 22 cm.
Language:Telugu
Subject:
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1018359
Hidden Bibliographic Details
Notes:Poem.
In Telugu.
Bibliography: p. 15-17 (1st group)
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 1018359
005 19950912000000.0
008 900201s1973 ii fc b 00010 telou
003 ICU
010 |a  82905640 /SA 
035 |a (ICU)BID12541429 
035 |a (OCoLC)11519110 
040 |a DLC  |c DLC  |d m/c  |d ICU 
041 0 |a tel 
050 0 |a PL4780.9.V41469  |b S8 1973 
100 1 |a Venkaṭaśēṣaśāstri Gaḍiyāramu,  |d 1901-1981.  |1 http://viaf.org/viaf/72786981 
245 1 0 |a Śrī Raghunāthīyamu :  |b cāritraka prabandhamu /  |c Gaḍiyāramu Vēṅkaṭaśēṣaśāstri. 
260 0 |a Anantapuramu :  |b Prāptisthānamu, Je.Yas. Bhīmasēnarāvu,  |c 1973. 
300 |a 24, iv, xii, 346 p., [2] leaves of plates :  |b ports. ;  |c 22 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
500 |a Poem. 
500 |a In Telugu. 
504 |a Bibliography: p. 15-17 (1st group) 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
600 0 0 |a Raghunatha Nayaka,  |c Ruler of Tanjore,  |d active 1600-1634  |v Poetry. 
600 0 7 |a Raghunatha Nayaka,  |c Ruler of Tanjore,  |d active 1600-1634  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01843053  |1 http://viaf.org/viaf/70323245 
655 7 |a Poetry.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423828 
901 |a SACAP 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 04069d31-4d32-50f5-a453-75e7af454728  |s 6676f42c-8c28-5b42-b992-52dab39cec19 
928 |t Library of Congress classification  |a PL4780.9.V41469S80 1973  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 5801441 
927 |t Library of Congress classification  |a PL4780.9.V41469S80 1973  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 31388835  |i 2262434