Abrir otras ventanas : antología del cuento espirituano /

Saved in:
Bibliographic Details
Imprint:Sancti Spíritus, Cuba : Ediciones Luminarias, 2013.
Description:131 pages ; 21 cm.
Language:Spanish
Series:Narrativa
Colección Arcada
Narrativa (Sancti Spíritus, Cuba)
Colección Arcada.
Subject:Short stories, Cuban -- Cuba -- Sancti Spíritus (Province)
Cuban fiction -- 21st century.
Cuban fiction.
Short stories, Cuban.
Cuba -- Sancti Spíritus (Province)
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/10159184
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:García Pérez, Marlene E., 1965- editor.
Silverio Tejera, Jorge, 1961- editor.
ISBN:9789592043466
9592043469
LEADER 03208cam a2200445Ii 4500
001 10159184
003 ICU
005 20150520104830.0
008 150216s2013 cu 000 j spa d
020 |a 9789592043466 
020 |a 9592043469 
035 |a (OCoLC)903490449 
040 |a FXG  |e rda  |c FXG  |d FXG  |d OCLCF  |d CGU 
043 |a nwcu--- 
049 |a CGUA 
050 4 |a PQ7387.S262  |b A374 2013 
245 0 0 |a Abrir otras ventanas :  |b antología del cuento espirituano /  |c Marlene E. García Pérez, Jorge G. Silverio Tejera. 
264 1 |a Sancti Spíritus, Cuba :  |b Ediciones Luminarias,  |c 2013. 
300 |a 131 pages ;  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
490 1 |a Narrativa 
490 1 |a Colección Arcada 
505 0 |a Caruncho / José Luis Rodríguez Alba -- Dos posibles personajes para la literatura / Luis Cabrera Delgado -- En torno a un regreso / Miguel Ángel Bécquer -- Milagro de resurrección / Daniel Jesús Reyes Iglesias -- Carmela / Olga Lidia Pérez -- Un byte de adolescencia / Albem Fuentes -- Pasos en la ceniza / Ada Elba Pérez -- Las reglas del juego / Elpidio Hernández Rodríguez -- Piramidal / Manuel Antonio Morales Felipe -- Fin / Rigoberto Rodríguez Entenza -- La torre / Marlene E. García Pérez -- Preceptos / Ángel Martínez Niubó -- El presunto / Jonh Albeth López -- La hora de los mameyes / Rando Santos -- Simplemente Manuel / Osmel Rodríguez García -- Simulacro de parábola con moscas / Isbel González González -- Viento del sur / Yanetsy Pino Reina -- De vuelta a los frijoles / Virgilio Companioni Albriza -- No pasa nada / Abdel Martínez Castro -- Dormir con sed / Sailí Alba Álvarez -- Réquiem / Ariel Fonseca Rivero -- Charlie y ella / Juan Carlos O'farril -- Agua / Alexander López Díaz. 
650 0 |a Short stories, Cuban  |z Cuba  |z Sancti Spíritus (Province) 
650 0 |a Cuban fiction  |y 21st century. 
650 7 |a Cuban fiction.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00884808 
650 7 |a Short stories, Cuban.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01117158 
651 7 |a Cuba  |z Sancti Spíritus (Province)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01331612 
648 7 |a 2000-2099  |2 fast 
700 1 |a García Pérez, Marlene E.,  |d 1965-  |e editor.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n2001040757  |1 http://viaf.org/viaf/60888562 
700 1 |a Silverio Tejera, Jorge,  |d 1961-  |e editor.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no2006118439  |1 http://viaf.org/viaf/73618762 
830 0 |a Narrativa (Sancti Spíritus, Cuba)  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no2008052980 
830 0 |a Colección Arcada.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no99068381 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i 1d8d1150-412f-5369-b7cd-0e3bf03e6dbb  |s f0d507e6-b23e-51cc-8e18-d8f8fa975be6 
928 |t Library of Congress classification  |a PQ7387.S262 A374 2013  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 8298195 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ7387.S262 A374 2013  |l JRL  |c JRL-Gen  |e HESM  |b 109708517  |i 9437966